Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Opilé perníky

Autor: Kuchařka , 3.11.2004

perník na strouhání 6 ks
rum 0,75 l (jedině Božkov s lodičkou!!)
voda 0,75 l
kokos 0,5 kg



Čokoláda: Iva celá
                 kakao celé
                 cukr moučka dle chuti


Perník rozkrájíte na hranolky  1x1 x 4 cm (velikost vás navede) - možná trochu větší, necháte usušit. Máčí se v rumu s vodou 1:1 rychle a hodí se do rozehřáté čokolády a hned obalit v kokosu. Nechá se týden odležet. Je lepší, když to dělají dva, čokoláda tuhne, občas rozehřát.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 380 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.