Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Guláš s bílou fazolí

Autor: Kuchařka , 30.8.2005

plechovka bílých fazolí
200 g uzeného nebo  500 g uzených žeber
2 lžíce tuku
1 velká cibule
2 lžíce hladké mouky
2 lžičky sladké a 1/2 pálivé papriky
pažitka.


Fazole povaříme s bobkovým listem doměkka. Mezitím v papiňáku uvaříme uzené maso. V kastrolu rozehřejeme tuk, osmahneme na něm cibuli, přidáme mouku, po chvíli papriku, promícháme a zalijeme vývarem z uzeného masa. Za stálého míchání povaříme (omáčka musí být hustá), přidáme fazole, promícháme a ochutíme solí a pažitkou. Maso nebo uzeninu nakrájíme na kostky a rovněž vmícháme do pokrmu.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 590 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.