Helca+Nicholas |
|
(9.1.2010 7:20:05) Potrebuji poradit.Dostanu k narozeninam domaci pekarnu,bohuzel ziji v zahranici a tady to prakticky neni a je tu hrozne maly vyber.Vlastne jsme tu videli jen Kenwood Rapid Bake 150 a Kenwood BM350,pak nejakou italskou masinu,znacku vubec neznam a nezdala se mi,ted jsem jeste slysela,ze ma snad nejakou pekarnu i Tchibo,tak tam chci zajet. Mate nekdo s temito pekarnami zkusenosti? Me se asi nejvic libi ta 350,ale je hodne velika a taky nejdrazsi... Ta 150 se mi moc nelibi,vypada jak fritak a ma tu nadobu uvnitr svislou Tchibo vyrobky mam rada,ale nejsem si jista,jestli u nich risknout i pekarnu...Na netu vypada dobre,ale... Pomoooc!
|
sabrina | •
|
(9.1.2010 7:48:50)
Ahojky..mám Kenwood BM450 a nadmíru spokojená, ale někdo je spokojený i s levnějšími. No asi záleží na tvých možnostech.
|
Helca+Nicholas |
|
(9.1.2010 8:18:05) Tak to je spis na manzovi,ale i tu 350 utahne...
Muzu se jeste zeptat,chci delat chleba tmavy se seminky,ale nasla jsem,ze se ty seminka maji pridavat az nekdy v pulce kynuti (po pipnuti),ale tim padem nemuzu pouzivat casovac.Co se stane,kdyz se daji seminka hned? Ve smesich jsou preci taky hned uvnitr...
|
zerat |
|
(9.1.2010 8:24:05) Vpodstatě se nestane vůbec nic,- já je tam dávám taky hned a pravidelně. Jediný co se prý u některých pekáren může stát, že ta semínka tzv. nasucho oderou teflonový povrch pečící nádoby-prý už takových reklamací viděli hodně Já mám pečící nádobu odranou trochu na "hranách" uvnitř od toho, jak jsem hned při prvním pokusu před šestilety chtěla dostat chleba z formy ale za těch šest let to ničemu nevadilo Pokud by ses bála odrání, tak bych pro časování dávala semínka rozdrcená
|
|
|
|
|