| Winky | •
 |
(7.2.2012 15:02:52) můžu se přidat s poddotazem? Jak upravujete rybu resp. filé, (když dostanu celou rybu čerstvou, tak ji upeču v celku a to maso je moc dobré, to není problém). Já to filé ne a ne udělat tak, aby mělo nějakou CHUŤ, navíc se mi skoro vždycky rozpadne při smažení (na přírodno se rozpadne, pokud ho obalím, rozpadne se mi trojobal). Ryby mám moc ráda, k čerstvým se moc nedostanu (občas tchán něco vyloví, ale to je spíš nárazově), žádnou "rybárnu" v okolí nemáme a v krámech tak najdu pouze to zmražené.... Dík za inspiraci. Jinak dětem jsem nejčastěji dávala tuňáka (čistého, bez různých těch "omáček", a ne drceného), právě to filé moc nechtějí protože to je tak nějak bez chuti, u babičky kapra taky moc nechtějí, ona to teda dělá v omáčce tak asi kvůli tomu, tuhle udělala z vykoštěných filetů jako řízek a to si daly
|
| Lída,3 kluci a holka | 
 |
(7.2.2012 15:35:51) Moje děti mají rády tohle: zpěnit na tuku cibulku, na to dát kusy filé (přírodního), osolit, trošičku okmínovat, malinko podlejt. Případně přidám hrášek nebo kukuřici (zrna), podusím.
|
|
|