| Evžíček | 
 |
(2.2.2013 19:41:03) Ahojky, zrovna dopékám bábovku a potřebuji rychlou radu, kdy vyklopit- hned, nechat vychladnout? Já už ji nepekla hrozně dlouho, tak si nejsem jistá...díky moc
|
| Eileenn | 
 |
(2.2.2013 19:45:00) Vyklápím cca 2 minuty PO. Mám skleněnou formu, povede se vždy vyklopit hned.
|
|
| vera | •
 |
(2.2.2013 19:58:38) Vyklápim jí hned po vyndání z trouby a pokaždé krásně vyklouzla z formy.
|
|
| Evžíček | 
 |
(2.2.2013 20:02:46) už je venku, vše ok, díky za rady
|
|
| moudrost 1 | 
 |
(2.2.2013 20:15:43) ja vyklopuji hned.......
|
|
| PraliMatěj02/08+Madlenka11/10 | 
 |
(3.2.2013 9:55:06) Mám silikonovou formu, takže chvilku nechám zchladnout a pak prostě obrátím a svlíknu z bábovky. Paráda... :)
|
|
| Jája | •
 |
(3.2.2013 11:14:57) Já vyklápím hned. Ono to totiž záleží na tuku, kterým vymazáváš formu. Pokud je to tuk tuhý (sádlo, lůj), musíš vyklopit hned, jinak tuk zatuhne a těsto se přilepí k formě. Já vymazávám olejem a tento problém nemám.
|
|
| Gudrun | 
 |
(3.2.2013 18:37:22) Když vychladne.
|
|
|