| neznámá |
 |
(28.12.2013 18:04:51) Filipe, tím to nebude. Mám vyzkoušené mixované i namačkané, krmila jsem i na prstu, míchala masozel s přesnídávkou s nastrouhaným jablkem, s nutrilonem. Dokonce má dítě vždy svojí lžičku, kdyby náhodou mělo chuť jíst samo, cpe to do mě, ale sobě nedá nic. Dnes jsem dělala kuskus, dítě mělo neslané a nejedlo, trošku jsem přisolila a dlabalo, já už asi rezignuji.
|
| Luc. |
 |
(28.12.2013 18:09:14) a co zkusit jiná "ochucovadla" než je sůl? Existuje plno bylinek,které umí vytvořit bezva chutná jídla a zdravá. Třeba obyčejné brambory uvařené s libečkem, majoránkou, kmínem chutnají i bez špetky soli. Chce to zapojit fantazii, něco si o tom přečíst, zapátratm vyzkoušet. A nebo se na to vykašlat a obyčejně solit. Věc volby
|
| boží žena | 
 |
(28.12.2013 18:29:05) ale jinak vlastně ano byla to volba, dát ochucené normální jídlo nebo pořád kojit s občasnou ovocnou přesnídávkou
|
|
| neznámá |
 |
(28.12.2013 19:08:38) Já si myslím, že už jsem všechny alternativy vyzkoušela. Ale je klidně možné, že jsem jen mizerná kuchařka. Ne, fakt je to k uzoufání. Ještě před pár měsíci bych tvrdila "moje dítě nikdy...". Děsím se každého krmení.
|
| Filip Tesař |
 |
(29.12.2013 9:32:44) No tak drobně osol, hlavně bych pak nesolil krájenou zeleninu - okurky, rajčata, to je cesta do pekel. Jaké maso jsi dávala - bílé, červené? Hovězí je šťavnatější a má víc chuti než třeba kuřecí a vepřové, zvlášť to průmyslové, ryba taky. Jinak divočina má přirozeně slanější chuť, díky jiné výživě, maso chovaných zvířat trošku přisolit potřebuje, i proto, že tu sůl potřebuje konzument... Eskymák velrybu solit nemusí, Čech vepřo-knedlo ano Jenom s mírou, držím palce
|
|
|
|
|