anemon |
|
(11.2.2014 9:09:38) Stává se vám to?
Neporušuji vědomě - ale z blbosti, nesoustředěnosti, nevím proč.
Jsem domluvená na odběru po 6 měsících diety, mám horší typ celiakie, proto nesmím ani stopy lepku. Bohužel bez příznaků na GIT, tak chybu nepoznám.
Svědomitě nakupuji, vařím a peču, čtu všechny etikety. Pak se načapu s houskou v ruce, už napůl snědenou, vytáhla jsem ji z nákupu na červený a až na druhém semaforu se mi rozsvítilo.
Nic, začnu znova, teď už na 100% - a teď jsem dojedla po dětech piškoty
|
Epepe |
|
(11.2.2014 9:29:42) Půl housky a dva piškoty během 6 měsíců snad výsledek neovlivní, ne?
|
anemon |
|
(11.2.2014 9:35:15) Snad ne, nevím. Jen jsem si myslela, že budu bojovat se pokušením a ne s blbostí.
|
Hermiona | •
|
(11.2.2014 9:36:34) Chápu dobře, že máš celiakii, ale bez příznaků? A jak jsi na ni vůbec přišla, když ti nic nebylo?
|
anemon |
|
(11.2.2014 9:41:08) Zhoršila se mi chudokrevnost, a pak takové to neurčité - občas hubnutí, občas nechutenství, ekzém v obličeji, popraskaná nehtová lůžka a koutky rtů, suchá kůže.
|
|
|
|
|
Katka +3 |
|
(11.2.2014 12:50:14) A všimla sis cenového rozdílu mezi bezlepkovým a normálním pečivem? Pro mě a jistě i většinu dalších celiaků je taková sranda, jako kupovat bezlepkové pečivo i zdravým členům domácnosti, finančně nereálná.
|
Katka +3 |
|
(11.2.2014 12:50:30) Smajlák je tam omylem.
|
|
|
|