Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 |
|
(21.4.2015 13:11:39) Miluju mrkvový dort z kaváren - je na něm taková vysoká vrstva bílé polevy, jako cukrové, ale chutná hodně po másle. Hledala jsem na netu, ale všude je jen poleva klasická, citronová, bez másla. Nebo krém z mascarpone (smetany, zakysanky...), ale to není ono. Nemáte někdo recept jak na to? Předem díky
|
Epepe |
|
(21.4.2015 13:19:09) Nedávno jsem dělala mrkvový dort dceři k narozeninám podle receptu z Albertu a byl tam krém z másla, kokosového pudinku a bílé čokolády.
|
|
luthienka |
|
(21.4.2015 13:51:25) vím, že se dělá ze smetanového sýra s cukrem. Jestli se tam ještě něco přidá, ale nevím.
|
|
helena | •
|
(21.4.2015 13:58:47) robievam ju z lučiny, masla a prášk. cukru
|
|
TiNiWiNi |
|
(21.4.2015 14:16:04) pul pomazankoveho masla}nebo lucina], pul masla, cukr moucka ...vyslehat dohromady
|
|
Lei |
|
(21.4.2015 14:58:50) Cream Cheese (Philadelphia, Lučina...), máslo, cukr moučka, vanilkový extrakt.
Americká kuchařka Joy of Cooking dává k dobru dva tipy pro skvělý Cream Cheese Frosting. Za prvé nepřešlehat, protože pak poleva nedrží dobře tvar. Za druhé, máslo mít v pokojové teplotě, ale cream cheese vychlazený.
Mňam. Měla jsem ho zrovna minulý čtvrtek.
|
|
Kajča | •
|
(21.4.2015 22:58:45) A podle jakého receptu ho pečeš, prosím?
|
|
|