Hana36 |
|
(12.12.2015 11:43:03) V mém okolí mohu koupit tyto varianty chleba:
Lidl, 500 g za 29 Kč Makovec, ? g za 79 Kč, ale kilo to rozhodně není.
Na facebooku Lidlu někdo píše, za 2 dny chleba zplesnivěl, jiný, že ho dává do ledničky a vydrží. Ten od Makovce má trvanlivost 5 dnů, mohu potvrdit, že vydržel. V čem je kouzlo ceny v Lidlu? Myslíte, že v méně kvalitních surovinách nebo u Makovce si nasadili extra cenu. Nebo je těch 79 odpovídající? Chuťově mi z Lidlu nepřijde vůbec špatný.
|
Inka ..|-.|-.-|.- |
|
(12.12.2015 13:38:45) Co je to čistozrnný chléb?
|
|
karma |
|
(12.12.2015 16:38:59) nevím, jak je "makovec" velká pekárna, ale možná je pointa v tom, že supermarket bere ve velkém suroviny (za lepší cenu), kdežto !malý" odběratel má vyšší pořizovací aj náklady...což se promítne do finální ceny, ne? (A právě proto pak supermarkety vytlačí malé obchůdky....nejsou schopny konkurovat.) Nemůže to být prostě tím?
|
|
libik |
|
(12.12.2015 16:48:25) čistozrný chléb je veselá finta, řekla bych, že je to básnivý výraz pro chleba z bílé mouky
|
Hana36 |
|
(12.12.2015 17:07:23) http://www.poctivyfarmar.sk/eshop/imgcache/c-item-876--cistozrnny-chlieb.jpg
Ne, jsou to samá semínka slepená medem.
|
Inka ..|-.|-.-|.- |
|
(12.12.2015 17:12:37) Jé to vypadá dobře, to jsem nikde neviděla.
|
|
Želvička78 |
|
(12.12.2015 18:35:36) A je dobrej moc a mně teda neplesniví, tak 4 dny ho tu vždycky mám.
|
|
|
|
TiNiWiNi |
|
(12.12.2015 21:23:17) Kupuju z Lidlu a určitě vydržel...beru vždy zezadu a kontroluji datum.
|
|
|