rišulka |
|
(30.1.2017 22:53:19) On naštěstí nebývá nemocný, při všech problémech aspoň něco, naposledy snad před rokem, tak se mi vybavuje, že tenkrát ta cibule málem plavala a nebyl problém lžičku nabrat.
Vyhodila jsem to a podle vašich rad nakrájela ještě jednu úplně nadrobno, suchá asi není, silná taky bude, plakalo se mi z toho :) Ještě mi řekněte - má to být v chladu nebo v pokojové? A jak často se dělá čerstvé nebo jak to vydrží?
(Celý víkend se trápil, kašlal dusivě, neměla jsem doma nic a nemohla odejít, tak ta svařená majoránka pomohla, ale to ho nechci trápit.)
|
perko |
|
(31.1.2017 7:13:35) Co si pamatuju, tak šťáva nepustí hned, určitě ani za hodinku. Já to vždy mívala v ledničce v uzavřené skleničce.
|
|
|