| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Kdoulová marmeláda

 Celkem 4 názorů.
 Anadar 


Téma: Kdoulová marmeláda 

(16.10.2018 12:59:39)
Máte někdo zkušenost s kdoulovou marmeládou? Tedy spíš kdoulovcovou,jak jsem se dočetla pravá kdoule je u nás vzácná,zato kdoulovce se vvyskytují v parcích i zahradách poměrně často.Nicméně dle četných receptů na netu se dají zpracovat i kdoulovcové plody,pustila jsem se do toho,s výsledkem spíše rozpačitým. Na jednu stranu to nádherně želíruje,na druhou stranu je to dost kyselé. Rosol dle Václava Cílka ještě ušel-má nádhernou barvu a chuť je sice ostrá,ale zajímavá.Zato marmeláda má olivovou barvu(průjmovitá stolice)a je fakt dost kyselá.jemná delikátní vůně se kamsi ztratila.
Máte tedy někdo nějaké pozitivnější zkušenosti?
V Německu jsem jedla kdoulovou marmošku,byla oranžová a děsně dobrá s přídavkem vanilky.Tak to u mě nehrozí,myslím ta dobrá chuť a barva.
 Bouřka 


Re: Kdoule 

(16.10.2018 15:32:18)
Dostala jsem kdoulovou od kamarádky, byla dobrá, chuť zvláštní, trochu mi to připomínalo hrušková povidla. Kyselá nebyla určitě.
 P.T. Cruiser 


Re: Kdoule 

(16.10.2018 18:07:44)
Už si to z dětství moc nepamatuju, ale nemá se nejdřív nechat přejít mrazem?
 Anadar 


Re: Kdoule 

(16.10.2018 20:42:25)
Na netu psali,že mráz to zas tak nevylepší. Tak nevím. Řekla bych ale že jo,ta chuť je jaksi moc ostrá.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.