libik |
|
(1.10.2022 10:41:19) Dostala jsem řádný flák v celku a trochu si s tím nevím rady. Nemám kráječ na uzeniny, takže občas napižlám ručně. Jak dlouho to vydrží?
Celkově mám teď chuť spíš na teplá jídla než na sofistikované saláty a předkrmy, ale přece jenom se mi z toho nechce udělat šunkafleky.
Neexistuje nějaký přijatelný recept na "pořádné" jídlo ze sušeného hovězího?
|
holkamodroočka |
|
(1.10.2022 10:47:05) Libik, recept nemám, ale závidím 😀. U nás by to nemělo dlouhého trvání
|
libik |
|
(1.10.2022 10:56:49) Já nevím, jestli mám tak plechovou šumavskou hubu, ale pro mě je to v úrovni neurazí, nenadchne.
|
Ropucha + 2 |
|
(1.10.2022 11:45:42) Vy přece máte psa, že? To by mělo být jednoduché
|
Ropucha + 2 |
|
(1.10.2022 12:09:50) Rose, pardon, holt smýšlení vegetariána
|
|
|
|
|
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 |
|
(1.10.2022 11:01:50) Ano, u nás by se sežrala hned S dobrým sýrem, hroznovým vínem, nějaký fuet... mňam Kdybych se bála nespotřebování, asi bych to dala do nějakých těstovin carbonara...
|
Katka a 2 výrostci |
|
(1.10.2022 13:00:13) Jo,carbonara bych z toho udělala.
|
|
|
|
EvaMarie |
|
(1.10.2022 22:28:06) Mňam, závidím....u nás oblíbené sendviče: opečené pečivo + rozmatlané avodkádo + bresaola + rukola (klíčky, cokoliv "zeleného") anebo těstovinový salát: menší pasta + bresaola + meloun (ideálně komnbinace více druhů, musí být žlutý) + rukola a další zelenina)+ trohu klasického dresinku (oliváč, balsamico, sůl, pepř)
|
|
|