| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k receptu Pangasius s mrkví

 Celkem 5 názorů.
 Anna, důchodkyně + 2 vnuci 
  • 

Pangas?  

(3.7.2011 21:27:38)
Nikdy. Nikdy. Nikdy. Pangase bych nikdy nekupovala, nevařila, nejedla. Chovají ho za strašných podmínek ve Vietnamu, loví v Mekongu, odkud se stéká z džungle voda s defolianty (=dioxiny), které tam narvali po tunách Američané za války s Vietnamem. Asie nemá žádné normy na potraviny, jednu dobu umývali ryby v malachitové zeleni, která je značně karcinogenní, aby netrpěly plísní v těch stísněných podmínkách.


- Co se týče množství výživ. látek (zejm. bílkovina) je na tom pangas. poměrně dobře, ale pozor, hlavní problém (a to je stejné u mořských ryb!!!!) je obsah záměrně přidané chemie (polyfosfát, citrát), která váže 20 až 30% uměle přidané vody uvnitř masa ryby, s cílem snížit cenu. Potom samozřejmě zákazník, který si takovou rybu koupí, konzumuje mnohem méně bílkoviny. Zákazník se musí kontrolovat složení na obale, pokud tam je nějaká chemie (E.), pak musí počítat s tím, že si kupuje mnohem více vody, tedy, že kromě vody označené na obale v % - což je množství ledu, který je naglazovaný na filetech, kupuje ještě dalších 20-30% vody uvnitř ryby.

http://www.dietmindspirit.org/2008/01/30/why-you-shouldnt-eat-this-fish-pangas-pangasius-vietnamese-river-cobbler-white-catfish-gray-sole/

http://kudluvfotoatlashub.blog.cz/1002/pangasius-hruza
 Ananta 


Re: Pangas?  

(8.7.2011 13:05:03)
To je myslím HOAX.
 Anna, důchodkyně + 2 vnuci 
  • 

Pangas?  

(3.7.2011 21:27:47)
Nikdy. Nikdy. Nikdy. Pangase bych nikdy nekupovala, nevařila, nejedla. Chovají ho za strašných podmínek ve Vietnamu, loví v Mekongu, odkud se stéká z džungle voda s defolianty (=dioxiny), které tam narvali po tunách Američané za války s Vietnamem. Asie nemá žádné normy na potraviny, jednu dobu umývali ryby v malachitové zeleni, která je značně karcinogenní, aby netrpěly plísní v těch stísněných podmínkách.


- Co se týče množství výživ. látek (zejm. bílkovina) je na tom pangas. poměrně dobře, ale pozor, hlavní problém (a to je stejné u mořských ryb!!!!) je obsah záměrně přidané chemie (polyfosfát, citrát), která váže 20 až 30% uměle přidané vody uvnitř masa ryby, s cílem snížit cenu. Potom samozřejmě zákazník, který si takovou rybu koupí, konzumuje mnohem méně bílkoviny. Zákazník se musí kontrolovat složení na obale, pokud tam je nějaká chemie (E.), pak musí počítat s tím, že si kupuje mnohem více vody, tedy, že kromě vody označené na obale v % - což je množství ledu, který je naglazovaný na filetech, kupuje ještě dalších 20-30% vody uvnitř ryby.

http://www.dietmindspirit.org/2008/01/30/why-you-shouldnt-eat-this-fish-pangas-pangasius-vietnamese-river-cobbler-white-catfish-gray-sole/

http://kudluvfotoatlashub.blog.cz/1002/pangasius-hruza
 Anna, důchodkyně + 2 vnuci 
  • 

Pangas?  

(3.7.2011 21:28:02)
Nikdy. Nikdy. Nikdy. Pangase bych nikdy nekupovala, nevařila, nejedla. Chovají ho za strašných podmínek ve Vietnamu, loví v Mekongu, odkud se stéká z džungle voda s defolianty (=dioxiny), které tam narvali po tunách Američané za války s Vietnamem. Asie nemá žádné normy na potraviny, jednu dobu umývali ryby v malachitové zeleni, která je značně karcinogenní, aby netrpěly plísní v těch stísněných podmínkách.


- Co se týče množství výživ. látek (zejm. bílkovina) je na tom pangas. poměrně dobře, ale pozor, hlavní problém (a to je stejné u mořských ryb!!!!) je obsah záměrně přidané chemie (polyfosfát, citrát), která váže 20 až 30% uměle přidané vody uvnitř masa ryby, s cílem snížit cenu. Potom samozřejmě zákazník, který si takovou rybu koupí, konzumuje mnohem méně bílkoviny. Zákazník se musí kontrolovat složení na obale, pokud tam je nějaká chemie (E.), pak musí počítat s tím, že si kupuje mnohem více vody, tedy, že kromě vody označené na obale v % - což je množství ledu, který je naglazovaný na filetech, kupuje ještě dalších 20-30% vody uvnitř ryby.

http://www.dietmindspirit.org/2008/01/30/why-you-shouldnt-eat-this-fish-pangas-pangasius-vietnamese-river-cobbler-white-catfish-gray-sole/

http://kudluvfotoatlashub.blog.cz/1002/pangasius-hruza
 Anna, důchodkyně + 2 vnuci 
  • 

Pangas?  

(3.7.2011 21:28:02)
Nikdy. Nikdy. Nikdy. Pangase bych nikdy nekupovala, nevařila, nejedla. Chovají ho za strašných podmínek ve Vietnamu, loví v Mekongu, odkud se stéká z džungle voda s defolianty (=dioxiny), které tam narvali po tunách Američané za války s Vietnamem. Asie nemá žádné normy na potraviny, jednu dobu umývali ryby v malachitové zeleni, která je značně karcinogenní, aby netrpěly plísní v těch stísněných podmínkách.


- Co se týče množství výživ. látek (zejm. bílkovina) je na tom pangas. poměrně dobře, ale pozor, hlavní problém (a to je stejné u mořských ryb!!!!) je obsah záměrně přidané chemie (polyfosfát, citrát), která váže 20 až 30% uměle přidané vody uvnitř masa ryby, s cílem snížit cenu. Potom samozřejmě zákazník, který si takovou rybu koupí, konzumuje mnohem méně bílkoviny. Zákazník se musí kontrolovat složení na obale, pokud tam je nějaká chemie (E.), pak musí počítat s tím, že si kupuje mnohem více vody, tedy, že kromě vody označené na obale v % - což je množství ledu, který je naglazovaný na filetech, kupuje ještě dalších 20-30% vody uvnitř ryby.

http://www.dietmindspirit.org/2008/01/30/why-you-shouldnt-eat-this-fish-pangas-pangasius-vietnamese-river-cobbler-white-catfish-gray-sole/

http://kudluvfotoatlashub.blog.cz/1002/pangasius-hruza

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.