•
|
(16.5.2003 8:31:16) Protože mám kluka, a ti jsou prý náchylnější na nadýmání, setkala jsem se i já s problémy. Jako každá máma jsem chtěla jíst zdravě. Jenže jsem si vyčíhala, že hlavně po syrové zelenině se stav u synka zhorší. Postupně jsem eliminovala prakticky vše zelené (papriky, okurky, hrách, zelí, cibuli apod), čerstvé pečivo a knedlíky (kynutá těsta). Také jsem zjistila, že pokud jsem jedla např. červenou papriku, problémy nebyly prakticky žádné oproti zelené. Také jsem ze stravy vyřadila kávu a čaj. Pila jsem různé ovocné a bylinné lektvary a pokud jsem chtěla čaj, udělala jsem si Rooibosový čaj, který neobsahuje kofein! Další věc, kterou jsem absolutně nemohla, byla jídla připravovaná na ohni. Grilované maso jsem mohla jedině z trouby. Řekla bych, že syn měl menší problémy, když jsem začala na radu mé babičky pít hrnek teplého mléka po jídle. Syna jsemkojila plně do 8 měsíců a pak do 2 let, kdybych neprodělala silnou chřipku a nemusela brát opravdu silná antibiotika, kojila bych dál. Synovi je 2,5 roku a je absolutně zdravý.
|