| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Otázka Odpověď

Možnost těhotenství

17.3.2012 20:09:16   Petula
Dobry den pane doktore,
rada bych se zeptala na vas osobni nazor jako odbornika v profesi. Je mi 28 let a nyni jsem 6 mesicu po porodu planovanym CS - z nekolika důvodu: v tehotenstvi pichani injekci Clexane (Leid.mutace), solitarni ledvina (nyni beru Milurit), vysoky KT, bilkovina v moci (ke konci tehotenstvi). Do 36 tt jsem se citila naprosto dobre, poslednich 14 jiz hospitalizace.Narozena holcicka zdrava. Rada bych vedela, zda by jste mi doporucil dalsi tehotenstvi, cca tak za 2-3 roky s těmito výše uvedenými problémy (nyni po porodu jeste zvysena stitna zlaza - beru Eutyrox 50). Vim, ze urcite zalezi na tom jake budu mit vsechny vysledky v dobe, kdy bych tehotenstvi planovala. Dekuji za Vas lekarsky nazor.
Názory k dotazu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

(C) 1999-2020 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.