| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Červená čočka po bulharsku

Červená čočka je velice rychle uvařená a nemusí se předem namáčet a posléze ani ničím zahušťovat.
Suroviny:červená čočka • olej • cibule • papriky • plechovka sekaných rajčat nebo rajský protlak • bujón • pepř • sušená bazalka
Postup:Zesklovatím cibulku, přihodím spoustu nakrájených barevných paprik, možno i rajčata (čerstvá nebo z plechu), opepřím, přidám sušenou bazalku, červenou čočku, zaleju vodou, přihodím kostku zeleninového bujónu a vařím, dokud není čočka měkká a voda vsáknutá.

Jíme s chlebem.
Vložil:

*Severka + P 14 + L 10 + N 8

Prosincová štěstíčka 2005
Datum:27.2.2009 19:11:32
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.