Suroviny: | 2 cibule • 300 g kuřecího masa • 1 rajský protlak • 1 plachovka hrášku • sůl, pepř • trocha gulášového koření • hladká mouka na zahuštění |
---|---|
Postup: | Na trošce oleje zpěníme nakrájenou cibulku, přihodíme na kousky nakrájené maso, osolíme, opepříme, přidáme koření. Chvíli podusíme, ať maso pustí šťávu, přidáme protlak a za chvíli zalijeme horkou vodou. Dáme do trouby na cca 20 minut. Pak zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve studené vodě a necháme přejít varem. Přidáme hrášek, zamícháme a hotovo :o)Podáváme s rýží a zasypeme strouhaným sýrem. Množství je pro 2 dospěláky a jednoho malého jedlíka.Dobrou chuť! |
Vložil: | Tobianni Dubňátka 2010 |
Datum: | 20.10.2009 13:24:28 |
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.