| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Rybi polevka

Suroviny:Rybi maso (dle chuti:hlavy,vnitrnosti-jikry,mlici) • korenova zelenina (mrkev,celer,petrzel) • maslova jiska • kapani : vajicka rozselhana s trochou mouky • bobkovy list • pepr cely • sul
Postup:Uvarime rybi maso (hlavy z kapra) s bobkovym listem,peprem a soli a zvlast uvarime korenovou zeleninu v mirne slane vode. Rybi vyvar slejeme a dobre precedime,obereme rybi maso.Do rybiho vyvaru pridame trochu zeleninoveho vyvaru,nakrajime korenovou zeleninu,pridame rybi maso,zahustime maslovou jiskou a nakonec jeste pridame kapani. Dochutime soli,cerstvou petrzelkou nebo pripadne polevkovym korenim.
Vložil:

*Verdík

uk-diskuze
Datum:23.12.2009 15:14:51
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.