| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

PEKÁRNA

Postup:Tmavý chléb se semínky

250ml mléka

60ml vody

5PL oleje

1PL octa

1PL kmínu

1čl cukru

2čj soli

200g hladké mouky

200g chlebové žitné mouky

100g celozrnné pšeničné mouky

1čl droždí

po pípnutí semínka (obzvláště dobrá jsou v tomhle dýňová)

program: celozrnný, kůrka: střední, velikost: II

Celozrnný chléb:

500ml vody

2PL oleje

1PL octa

350g hladké mouky

40g ovesných vloček

1čl cukru

1PL soli

1PL kmínu

350g směs celozrnné žitné a pšeničné (já dávám 200g pšeničné a 150g žitné)

1 1/2čl droždí

po pípnutí semínka

program: celozrnný, kůrka: střední, velikost II

Jablečný chlebík:

2 vejce

40ml mléka (v něm ta vejce rozšlehat)

4PL oleje

1 hrnek cukru

2 hrnky nastrouhaných jablek

400g polohrubé mouky

1čl sody

1čj prášku do pečiva

1/2čl soli

1/2čl muškátového oříšku

1/2 skořice

po pípnutí rozinky, oříšky,...

program: dort, kůrka: tmavý, velikost: II
Vložil:

*Jájaa3

Perouťáčci
Datum:6.1.2010 14:10:31
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.