| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Noky z lososa v rajčatové omáčce

Je to lahůdka na sváteční stůl...
Noky z lososa v rajčatové omáčce
Suroviny:400 g čerstvého lososa • 2 dl šlehačky • sůl • mletý bílý pepř • šťáva z 1 citronu • petrželka (zelená) • 300 g drcených rajčat v konzervě • máta
Postup:Lososa nakrájíme na menší kousky a třikrát na jemno umeleme nebo na prkénku nožem rozetřeme jako při výrobě tataráku. Přidáme sůl, pepř, šťávu, smetanu. Vše promícháme a umixujeme na pěnu. Přidáme jemně nasekanou petrželovou nať.

Dvěma lžícemi tvarujeme větší noky.

Rajčatovou směs z konzervy promícháme se solí a čerstvou nasekanou mátou.

Podáváme studené jako předkrm s opečenými toasty.

Pokud chceme mít omáčku hladkou, můžeme ji také rozmixovat.
Vložil:

*Simča, dcery *1988 a 1997

Errin a její rodina
Datum:16.1.2010 22:32:34
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.