Suroviny: | vepř.maso ( plátky, kousky.. ) • troška oleje • půl kelímku malé kremžské hořčice (já namíchala s plnotučnou) • 2 velké cibule • 1 palička česneku • sůl a pepř |
---|---|
Postup: | Plátky masa naklepat a na krajích naříznout, s kouskama se nemusí dělat nic. Do misky se dá maso, posolí se, opepří, zalije se hořčicí smíchanou s malinkým množstvím oleje a poklade se velkou vrstvou nakrájené cibule a česneku. Takhle připravené maso se nechá přes noc naložené (já nenakládala a bylo to taky dobré. ale naložené bude určitě lepší) Druhý den se zprudka opeče, poté se podlije a dá se do trouby péct, prvně zakryté a potom se to nechá opéct.Až je maso měkké, tak se může baštit, neuvěřitelné, co dokáže jenom hořčice...Jako přílohu jsem dala brambor, ale dobré by bylo i s kaši, nebo když se udělá víc omáčky, tak i rýží. |
Vložil: | Medovka, Luky7/09 Červencová miminka 2009 |
Datum: | 25.2.2010 11:40:05 |
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.