| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

RYBA S PAŽIT.OMÁČKOU

Suroviny:

• 700g ryby (já dávám pangase,nakrájím ho na kousky, ale není nutný) • 3 lžičky másla • 3 lžičky mouky • 1 malá cibule • 300ml podmáslí • 200ml zeleninového vývaru • 1 lžíce kysané smetany • 2 svazky pažitky
Postup:V hrnci rozpálíme olej, na kterém uděláme cibuli, až zesklovatí. Přidáme podmáslí, vývar a kysanou smetanu, přivedeme k varu. Metlou na sníh po částech vmícháme moučné máslo (smíchané máslo s moukou). Já po svaření ještě omáčku rozmixuju, aby byla bez kousků cibule apod. Do hotové omáčky dám rybu a uvařím ji v ní a nakonec nasypu i pažitku. Je to dobrý. Navíc dávám bio zeleninový vývar bez glutamátu a do 200ml vody hodím celou kostičku a pak už vůbec nedochucuju, bohatě to stačí.

(Rosanela)

Vložil:

*Jájaa3

Perouťáčci
Datum:11.3.2010 9:49:09
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.