| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Sachruv dort

Postup:125g cokolady horke co nejkvalitnejsi ( ja davam obycejnou horkou na vareni) + 125 g masla --- nechat rozpustit ve vodni lazni nebo normalne v hrni na sporaku

6 zloutku + 100g kryst. cukru --uslehat do pěny

pridame do toho 100g hladke mouky, 2 lžíce kakaa

a vychladou cokoladu s maslem

pak si uslehas 6 bilku s 100g mouckove cukru, a primichas do testa..

das to do trouby upect.. ja to pecu tak 45 mirne , na zeslabene troupe mam plyn ( ale jinak se to pece 180°C tak 45 minut)

pak to rozkrojis na pul na mazes marmeladou, ale ja to delam tak, ze to propicham spejli, spicham 2 lzice horke vody s marmeladou, a potru to nahore, ono to stece tema dirkama..

a nakonec si udelam polevu : 175g cokolady opet horke a nejkvalitnejsi ( ale ja delam zase horkou na vareni) s 70-100g masla, a cele to timto polejse

sladke to je tak akorat

Vložil:

*Rotem

rodina Romano
Datum:1.6.2010 12:10:09
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.