| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Fazolové lusky se smetanou, slaninou, kuřecím a gnocci

Fazolové lusky se smetanou, slaninou, kuřecím a gnocci
Suroviny:fazolové lusky (čerstvé nebo mražené) • slanina na plátky • smetana • gnocci • kuřecí prsa • sůl • pepř
Postup:Fazolky povaříme v osolené vodě cca 10-15 minut.

Na pánvi osmahneme pěkně do křupava slaninu, kterou před tím pokrájíme (ne moc na drobno).

Vmícháme uvařené fazolky, přídáme smetanu, dle chuti osolíme a opepříme.

Smetanu nechám trochu vyvařit.

Takto to lze podávat jako přílohu, nebo smícháme s usmaženým masem (na kostičky) a uvařenými gnocci a je to kompletní jídlo.
Vložil:

*Lenka a zlatíčka

breznovka2010
Datum:10.6.2010 12:34:06
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.