| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

ZAPÉKANÝ LILEK S KUŘECÍM MASEM A ZELENINOU - Milinda

ZAPÉKANÝ LILEK S KUŘECÍM MASEM A ZELENINOU - Milinda
Suroviny:1 ks LILKU • NÁDIVKA: • 65 g kuřecích prsou • 25 g mrkve • 65 g salátové okurky • 105 g rajčete • 70 g eidam 45% • NAVRCH: • 50 g eidam 45 % • NA OZDOBENÍ: • 80 g rajče • 130 g salátové okurky • 5 g čerstvé cibulky •
Postup:Lilek podélně rozkrojíme, vydlabeme a nasolíme, necháme cca 30 minut vyplakat".

Mezitím si připravíme nádivku z uvedených ingrediencí, které nakrájíme na kostičky a promícháme.

Lilek naplníme nádivkou, navrch každé poloviny dáme 25 g eidamu a zapékáme cca 20 min v troubě na 200 stupňů. Doporučuji si vytvořit jakousi alobalovou misku pro srovnání lilku na plechu :-)

A teď jin nezbývá než přidat přílohu a popřát všem: "DOBROU CHUŤ"

Vložil:

Správkyně:-)

Deníček hubňulek :-)
Datum:6.8.2008 20:53:59
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.