Suroviny: | 1 ks LILKU • NÁDIVKA: • 65 g kuřecích prsou • 25 g mrkve • 65 g salátové okurky • 105 g rajčete • 70 g eidam 45% • NAVRCH: • 50 g eidam 45 % • NA OZDOBENÍ: • 80 g rajče • 130 g salátové okurky • 5 g čerstvé cibulky • |
---|---|
Postup: | Lilek podélně rozkrojíme, vydlabeme a nasolíme, necháme cca 30 minut vyplakat". Mezitím si připravíme nádivku z uvedených ingrediencí, které nakrájíme na kostičky a promícháme. Lilek naplníme nádivkou, navrch každé poloviny dáme 25 g eidamu a zapékáme cca 20 min v troubě na 200 stupňů. Doporučuji si vytvořit jakousi alobalovou misku pro srovnání lilku na plechu :-) A teď jin nezbývá než přidat přílohu a popřát všem: "DOBROU CHUŤ" |
Vložil: | Správkyně:-) Deníček hubňulek :-) |
Datum: | 6.8.2008 20:53:59 |
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.