| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Rajská omáčka

S čerstvých rajčat
Suroviny:Črvená rajčata • Hladkou mouku • Olej nebo máslo • Cukr • Celý pepř černý • sůl • Nové Koření celé • Bobkový list • Smetanu
Postup:Spaříme vroucí vodou rajčata. Sloupnem ze slupky a propasírujem. Pokud vám nevadí zrníčka tak stačí rozmixovat. Přidáme asi 3 Bobkové listy, 3 kuličky pepře, 3 kuličky nového koření. Špetku soli. Podle chuti Cukr. Z čerstvých rajčat je omáčka trochu kyselejší tak s octem opatrně ;o) Necháme povařit. Usmažíme si jíšku a přidáme do omáčky. Pořádně promícháme a na konec přidáme smetanu. Kdo chce kyselejší, může i kysanou. Podáváme s těstovinamy nebo knedlíkem.

Dobrou chuť
Vložil:

*Maky27

Zdeněk a Markéta
Datum:8.8.2008 9:55:46
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.