| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Pangas s mozzarelou - výbornééé

Suroviny:cca 400g mořské tresky nebo pangase • kelímek sladké smetany(čím tučnější, tím lepší) • mozarella • 10dkg eidamu • sůl, kmín, pepř, popř. sladká paprika •
Postup:Do lehce vymazané zapékací mísy poklademe osolenou, opepřenou a okmínovanou (pro děti je lepší drcený kmín) rybu. Zalijeme smetanou a dáme péct přikryté do trouby na 220C asi na 3/4 hod, aby se smetana zmenšila svůj objem na polovinu. poté rybu poklademe plátky mozarelly a posypeme nastrouhaným eidamem a odkryté dopečeme, aby sýr zezlátnul. Jako přílohu podáváme brambory na různé způsoby. Jako obměnu můžeme filé ještě posypat paprikou anebo můžeme péct rybu s rajčaty a bazalkou). Dobrou chuť
Vložil:

*Zuzca+2

Ledňáčci 2007
Datum:31.10.2008 11:16:22
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.