| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Zázvorky

je to suché cukroví, které je třeba aspoň 3 týdny odležet, jinak jsou tvrdé
Suroviny:28 dkg cukru • 2 žloutky • 2 celá vejce • 28 dkg hl. mouky • špetka ml. zázvoru • citr. kůra
Postup:Cukr šleháme se žloutky a vejci do zhoustnutí. Pak přidáme mouku, zázvor a citr. kůru a zpracujeme na vále v těsto. Hned rozválíme placku a vykraujeme formičkou zázvorky. Necháme do rána odpočinout na plechu na pečícím papíru. Druhý den pečeme cca na 150st., aby zůstaly světlé, ale naskočily.

Toto je správná formička na zázvorky, foto hotových zázvorek dodám, jen budou hotové.

Vložil:

těhotnění

Těhotnění za pár měsíců
Datum:21.11.2008 13:53:06
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.