| • |
15.1.2009 13:34:00
Tak jediný problém je v tomto. Mléko se zahřívá nerovnoměrně a tak se může v některých místech mléko ohřát moc. A jak všichni dobře víme přílišnou teplotou mléko ztrácí na kvalitě.
|
| • |
6.11.2000 17:45:31
Mleko ohrivam vzdy v mikrovlne troube. Mam kamaradku, ktera se vdala do Francie a mleko ohriva take v mikrovlne troube. Rovnez tak jeji francouzsti znami.
|
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.