| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Rychlost zařazení příkrmů

 Příspěvky 110 z 16 [Dalších 6 >>]
  • 
23.10.2009 16:42:11
Zdravím Vás moc Jsem v podobné situaci moje dcera má 3 roky a právě před 14 dostala akutní zánět slinivky zatím nevím jak k tomu mohlo dojít teprve jsme pod lékařskou kontrolou a zatím máme ještě nález.....hledám taky jídelníčky pro děti i když už mám doma asi 4 roky pankreatické diety co jsem kde sehnala.
  • 
12.7.2009 11:09:02
Dobrý den,můj manžel ma pankreatickou dietu a nikde nemůžeme vyčíst zda-li bude moci někdy olivy,které má rád prosila bych vědet jestli bude odpověd ano tak v jake forme.Předem děkuji
  • 
8.2.2008 21:30:24
Nebojte,po mléku je to to nejzdravější přibírání jaké může být.My máme v 8 měcících 11 kg a s příkrmem jsme začali po dovršení 7 měsíce a nic nám neuteklo.Synovi mléko stačilo a ještě ted toho moc nesní.Stále si raději vezme mléko.Iva
  • 
25.8.2007 9:56:40
Moje dcera byla to samé, v roce vážila 8,20 Kg, od narození jsem chodila do poradny a pokaždé chtěli abych ji kojila tam aby viděli že fakt nejí. Při kontrolním vážení ve 3 měsících vypila jen 20 a ječela jak tur, řekli mi že je prostě líná se najíst, dnes je jí 18 pryč a je fakt normální, jednou se nacpe k prasknutí pak zas kvůli škole nesní skoro nic, nechte jí ono jí to přejde samo.
  • 
12.5.2007 17:02:12
Chtěl bych se zeptat zda je normální,že náš syn pije poměrně málo.V průměru 4 decilitry tekutiny za den.navíc máme problém,že před rokem jsmme mu k čaji začali dávat minerálky a on od té doby nic jiného nechce,raději nepije než aby vypil třeba znova čaj.mám strach,aby mu dlouhodobé pití minerálek(převážně Aqualinea a ochucený Rajec bez bublin)nějak neuškodilo a navíc v poměrně malém denním množství.Děkuji přdem za odpověď.
  • 
24.2.2007 22:12:21
Dobrý den, mám 8měsíční dceru. Stále kojím, přes den nahrazuji dvě kojení ovocnou přesnídávkou a masozelen. příkrmem. Protože se však dcera stále budí v noci po 2-3 hod., bylo mi doporučeno krmit ji večer kaší. Bohužel jsem vyzkoušela mnoho druhů, ale po všech mi dcera zvrací(nejedná se o nějaké ublinkávání!). Už nemám sílu zkoušet nějakou další, je mi jí líto. Nechápu však a velmi by mi zajímalo, proč tomu tak je. Nemůže se jednat o nějakou alergii? Stejně tomu tak bylo, když jsem jí zkoušela dávat jiné, než moje mléko. Děkuji za odpově´d.
  • 
26.9.2006 13:05:54
dobrý den může moje dcera jíst už vařená vejce je jí devět a půl měsíce díky
  • 
15.6.2006 13:13:02
Mému synovi je 1 rok.Měl zánět ledvin a doktor nařídil, že má hodně pít.To se mi ovšem nedaří.Nekojím už tři měsíce.Z lahve pije čímdál míň.Dřív vypil kolem 700 ml a teď pouze 200 ml.Stačí jen ,aby uviděl láhev a začne brečet.Zkoušela jsem i různé druhy lahví i různé druhy nápojů, ale vyjde to na stejno.Jinak je to velmi hodné dítě.Rostou mu teď zuby,nemůže to mít vliv na příjem tekutin?Děkuji za odpověď.Špániková
  • 
9.6.2006 11:43:02
Dobrý den,
ráda bych se zeptala, co byste doporučila pro 9-měsíční dítě na procvičování kousání? Mám strach, aby se třeba kouskem jabka neudusil, ale natahuje se po všem jídle a určitě by ho to bavilo. Co je vhodné, bezpečné?
Jinak má 5 zubů, příkrmy jí ještě na hrubo rozmixované, protože i menšími kousky se hned dáví. Má atopický exém a zatím měl stále bezlepkovou dietu.
Děkuji za radu.
  • 
23.3.2006 20:01:14
Dobrý deň! Máme 4 mesačnú dcérku a doteraz, keďže som ju od narodenia nemohla plne dojčiť, sme jej dávali mliečko Nutrilon premium a Nutrilon AR. Nutrilon AR kvôli tomu, že nám občas zvracievala aj po hodine od papania. Asi pred tromi týždňami sme začali mať problémy pri papaní - celá sa pri tom spínala, mliečko jej tieklo všade len nie do hrdla a mala nafúknuté bruško. Okrem toho mala redšiu až vodnatú stolicu, ale len raz denne a za posledný mesiac málo pribrala - 300g. Pediatrička jej odobrala krv a dnes prišli výsledky, pričom hodnota protilátok proti kravskej bielkovine je 129, čo je podľa lekárky vysoká hodnota. Hneď nám povedala, že to mliečko, čo sme dávali doteraz dávať nemôžme a predpísala nám Nutrilon Pepti. Sme objednaní aj do gastro - poradne, ale až o tri týždne. Chcela by som sa spýtať, či sa táto alergia môže časom upraviť. A ak by sa aj upravila, ak jej neskôr znovu začnem dávať kravské mlieko a mliečne výrobky z neho nemôže sa to opätovne vrátiť? Nie je to už doživotné? Ďakujem za odpoveď.
 Příspěvky 110 z 16 [Dalších 6 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.