| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k dotazu Jak cvičit?

 Příspěvky 12 z 2 
  • 
28.3.2006 19:47:15
Ahoj Vero, mám syna, kterému je 9 a půl měsíce a ještě před dvěma týdny jsme na tom byli stejně jako vy s malou. Sám se neposadil a o lezení po čtyřech nebylo nemohla být ani řeč. Obě tyto činnosti však zvládl během posledních deseti dnů. Prvně se sám posadil a po několika dnech prostě udělal pár kroků po kolenou. Teď už jenom piluje techniku. Nejsem sice pediatr, ale vzhledem k tomu, že je to už mé druhé dítě, tak vím, že vývojové tabulky slouží jenom k frustra
ci rodičů, jejichž děti se je prostě rozhodly ignorovat. Mají totiž své vlastní tabulky a těmi se řídí. Přeji hodně štěstí.
  • 
23.3.2006 19:50:52
Chci vám jen poradit, ať tuto situaci řešíte s lékařem, ten vás doporučí na rehabilitace, je dost velká na to, že nic nedělá. Našé dceři je rok a od jejího půl roku cvičíme Vojtovu metodu. Děláme pokroky - už si sama sedne, začla po čtyřech a teď se začla stavět. Má opožděnou motoriku a zřejmě i jinou vadu. Jen mě zaraží, že váš lékař už s váma něco nedělá. Opravdu Vojtova metoda je výborná, jen pevné nervy, děti to nemají rády. Hodně zdravíčka a úspěchů.
 Příspěvky 12 z 2 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.