• |
15.11.2008 10:13:36
Tak heřmánek určitě nedoporučuju, je to silný alergen a může potíže dost zhoršit.
Hodně ho doporučují babičky, asi se dřív používal, tak jsme ho taky zkoušeli na dceři a měla pak hrozitánskou vyrážku po celém těle :-( Až s odstupem několika let jsem se dozvěděla, že se vůbec nedoporučuje pro mimiška! Je možné, že někomu pomůže, ale sáhla bych pro něj až když bych vyčerpala ostatní možnosti. |
• |
7.8.2006 17:27:39
Dobrý den,
já mám moc dobrou zkušenost s mastičkou Holtův krém, který je běžně dostupný v lékárnách, někde je možno zakoupit i méně koncentrovaný, záleži na lékárně. Já ho používám u obou mých dětí a do druhého dne většinou úplně vymizí, dávat lehčí věci na spaní a děti budou v pohodě. Mast trochu zapáchá(připomíná trochu chirurgický višňák),ale po čase se zvyknete.Tak to je asi vše..mějte se s pozdravem Ilona |
• |
6.8.2006 11:05:14
nechci vás zbytečně strašit, třeba se opravdu jedná
o potničky, ale přesně takto se projevil poprvé atopický exém u naší dcery. pediatrička to též identifikovala jako potničky, byl jí měsíc a byla opravdu docela přehřátá, hodně jsme doma topili. potničky nemizely ani po hypermanganu, pak zmizely. a po dalších 14 dnech se objevily na břiše atd. atd. a dnes je z toho těžký atopický exém.. zkuste excipial u-lipolotio, není moc mastný a na ty vysušené pupeny to je dobré. uvidíte, přeju, aby to nebylo to, co myslím.. |
• |
8.6.2006 20:34:12
Ahoj Jani,dobrou radu mi dala naše dětská lékařka-heřmánkový čaj,hezky vyluhovat a potírat a potírat.Ani jsem ho nevařila,přímo v lékárně prodávají roztok Chamomilli,takže ten jsem si vždy naředila a bylo to.Jinak pokud to měly holky i po těle,tak jsem je prostě v tom i vykoupala.Doufám,že to zabere.Mějte se hezky.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.