| • |
9.12.2012 12:34:11
Děkuji za skvělý recept, zrovna chystám těsto a špenát, těším se jak pizza dopadne!
Markéta |
|
|
3.4.2012 19:07:19
Kdo dokáže zprasit tohle tradiční jídlo kečupem, tak je fakt dobytek. Jak to proboha můžete jíst??? To je takový problém udělat si omáčku na pizzu z konzervovaných rajčat? A eidam na pizzu, to jako vážně??? Nikdy mě nepřestane udivovat, co všechno tady lidi sežerou, jen aby to bylo rychlé a levné.
|
|
|
3.4.2012 19:06:45
Kdo dokáže zprasit tohle tradiční jídlo kečupem, tak je fakt dobytek. Jak to proboha můžete jíst??? To je takový problém udělat si omáčku na pizzu z konzervovaných rajčat? Nikdy mě nepřestane udivovat, co všechno tady lidi sežerou, jen aby to bylo rychlé a levné
![]() |
|
|
3.4.2012 19:06:25
Kdo dokáže zprasit tohle tradiční jídlo kečupem, tak je fakt dobytek. Jak to proboha můžete jíst??? To je takový problém udělat si omáčku na pizzu z konzervovaných rajčat? Nikdy mě nepřestane udivovat, co všechno tady lidi sežerou, jen aby to bylo rychlé a levné
![]() |
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.