| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Vyškov

  (?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 516  [Dalších 476 >>]
Maddy + 1 38713
7.6.2008 9:06:51
Jani, vložila jsem to ze své domovské diskuze, ať taky vidíš, jaký jsem roztržitý člověk!
Maddy + 1 38713
7.6.2008 9:05:45
A nyní náš zájezd se školou na Vysočinu:

Děcka si sami průvodcovali, vybrala jsem skupinu, která vyhrála soutěž o nejlepší itinerář a nabídku zájezdu.
Po půl hodině v buse přišel kluk, že nutně potřebuje na WC, tak jsme zastavili na benzině a šli preventivně všichni, páč pak byla dálnice, která je věčně zasekaná.
Jedeme dál a já zjistím, že nemám peněžku, nechala jsem ji asi na hajzlíku!! Hrůza, doklady, platební karta, kartičky apod. Volám tchýni, ať letí do spořky bloknout kartu. Na pátek již plánuji akci "nové doklady". Babi volá i na benzinu, ale peněženka tam již není. Děcka se mnou soucítí, nicméně je jasné, že jsem největší Pamela zájedu.
A je to tady, nehoda na dálnici, takže jedeme hodinu v zácpě, musím posouvat všechny vstupy v památkách.
Další študák chce čůrat.
Opět benzina, děcka mě kontrolují, co si beru sebou, abych nic nazapoměla.Při nástupu do busu moje kolegyně zvedá ze země černou věc. Čí je to peněženka? Ježíš moje, volám, jupíííí, celý bus tleská! Sice mám už bloklou kartu, ale nemusím vyřizovat doklady. A jak se dostala na zem? Bus prudce zabrzdil a mě se vykutálely věci z batohu. Krom peněžky, jsem tam vše vrátila.
Alzheimer hadra! Ale děcka asopň vidí, co vše se může stát roztržitým turistům na zájezdu.
Nakonec jsme vše viděli a vybraní průvodce mají velkou 1, byli skvělí.

Včera jsem šla do spořky, kartu mi odblokovali, prý to jen pozastavili, než podepíši papír. takže nemusím nic platit a mohu ji nadále používat, uffff.
kris+2007+16.6.2011 69271
5.6.2008 12:42:50
ahojky sorry ze vam lezu do diskuze ale neshanite nekdo auto?? je v dobrem stavu http://opel.sbazar.cz/opel-astra-f-1-6i-hatchback-5dv-kromeriz-o1581502.html
Maddy + 1 38713
3.6.2008 9:35:30
Jani, tak jak je Vojtíkovi ?
Takové vysoké teploty jsme snad v rodině ani nezažili. Dej vědět, i když teď máš určitě starostí nad hlavu.

Barunka je od pátku doma, ale ještě 14 dní nemá jít do školy, musí co nejvíce odpočívat, prý hrozí únavový syndrom, který se pak léčí dlouho. Je fakt, že ji zmáhá i chůze do schodů. Doufám, že ji uzavřou v pohodě známky.

Jinak mě naštvali studenti, furt chtějí někam jezdit na výlety, exkurze a když dojde na lámání chleba (a vybírání peněz), tak se odhlásí, příště se na to vyprdnu. Máme jet ve čtvrtek na Vysočinu - Telč a Třebíč, Unesco památky. Děcka mají dělat průvodce.
Ale fakt mě štvou, nevděčníci.
Maddy + 1 38713
27.5.2008 8:58:22
Jani, tak to jsme akorát zase ujistila o odkladu, dík.
Včera byl jonáš se školkou v ZOO Lešná, tak byl moc spokojený :-D, to se do školky těšil.

já včera odzkoušela 3x za jedna, 3x za tři, jedna dvojka a jena čtyřka. Dnes mám 7 studentů. hodně jim pomáhá i prezentace seminární práce, měli zadaný tematický 3 denní zájezd po ČR, tak ty měli pěkně vypracované, i když i někteří s chybami ( nepojistili turisty, přeplnili bus, nestačila kapacita hotelu atd, prostě jim spoustau věcí nedocvaklo).

Barunka má vyrážku lepší, dnes jí čekají jaterní testy, odpo budou výsledky, musím zavolat.

Jinak jsme s manžou konečně oslavili 15 výročí svatby ( i když v září už 16) a byli jsme před 14 dny na prodloužený víkend v Barceloně. Já viděla vše potřebé ( hlavně mi to dalo dost do práce) a s manželem jsem musela absolovat půldenní prohlídku Nou campu ( fotbalový stadion Barci), ale za ten jeho přiblblý spokojený úsměv to stálo.
No, a pak se nám to kazilo jedno po druhým, Bára, pokažené dveře, pak mnou zabouchnuté... vysolila jsem minulý týden téměř 3000 za opravy a odkodování, za roztržitost se holt platí ~j~.
Maddy + 1 38713
26.5.2008 13:32:01
sem to odklikla dřív...
Já jsem tento týden dlouho ve škole, začaly matury a zkouším. Ani se nedostanu za barunkou, až ve středu, tak si pořád voláme. Doufám, že ji v pátek pustí, moc se mi stýská.

Norsko, tam je hezky, byla jsem tam 2x jako házenkářka, mám na to moc pěkné vzpomínky;)R^.

A s Filipem, vydržať, třeba ho sport dá do latě, zejména, když ho baví.
Barunka měla problémový podzim, sem taky myslela, že to nepřežiju~j~, držkatá,svéhlavá. Ale po Vánocích je to zase ona. Možná to bude tím, že je zamilovaná a chodí s první láskou~s~. Petříka známe z hor, mě tyká a manželovi vyká~j~, sranda. Dokonce se manži bojí, přitom já jsem pedagog!
Maddy + 1 38713
26.5.2008 13:26:28
Jani, tak já teď zhubla 4 kg, jednak jsem dostala střevní:-©, a z nervů.

Maty má už rok? To letí. Viděla jsem vaše fotečky, mrkla jsem po dlouhé době do alba a musím ti pochválit novou kuchyň, moc útulná, to se to vaří!
Mám také troubu ve vyšší poloze a je to bezva.

Jony má jít příští roik k zápisu, ale uvažuji o odkladu, je srpnový a navíc jeho nechuť ke školce ;((
Maddy + 1 38713
23.5.2008 20:49:07
Ahoj Jani, tak oživuji po čase....
ale od nás zprávy nic moc...
Šampionka je týden v nemocnici a další asi bude, má mononukleózu. je na infekčním, tak můžeme jen přes okno. Dnes se do toho celá osypala, asi reakce na léky a jahodový džus. Už máme soupis zakázaných potravin a je toho požehnaně. Takový chroust a do toho přísná dieta. Taky se sportem má na dlouho utrum, stihla akorát dvoje závody a minim čtvrt roku bez sportu.

Jinak se dostala na Hotelovou do Kroměříže, obor hotelnictví a turismus. Měla radost, protože měli přetlak ( náš gyml vzal i 4kaře).

Hlavně, aby byla brzy zdravá a s námi.

Tož tak, co vy?
Maddy + 1 38713
24.7.2007 8:09:04
Ahoj!
Návrat z Rakouských ALp Ok! Počasí vyšlo, hory jsou úžasné. úplně jsem zírala, jak Jonáš zvládal náročné vysokohorské tůry a neremcal. Akorát mu musíme příště pořídit trekové boty. Na kole také jezdil bez problémů.

Dnes dojede Bára z tábora, tak se děsím, jaká bude po 12 dnech.
No a čeká mě praní, žehlení a chystání na další prázdniny, páč ve čtvrtek jedeme k moři.
Maddy + 1 38713
12.7.2007 23:44:03
Jani,jo, jo, jsem pyšná mamina....a to tak, že jsem ji povolila za odměnu růžový přeliv!!! Naštěstí kadeřnice to pojala decentně, takže pár pramínků do jejích blond vlásků...už to opravdu je slečna!
Dnes jsem ji vypravila na tábor ( magataška snad s celým šatníkem ! jaké je balení u kluků? určo s minimálním majetkem!).
My frčíme v sobotu ráno do Rakús ( salzbursko) na kola ( tedy, ty povezeme na nosiči). Jede nás víc, a to na celý týden. Jonášovi bereme i pidikolo, od dubna jezdí sám bez koleček a zvládá i tratě do 10 km. Ale i sedačku na kola, raději do Alp.
Tak snad to sportování přežiju.

Tomovi gratuluji k pěkné práci.
Co matýsek? Písni nějaké váhové přírůstky.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 516  [Dalších 476 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.