| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Karviná

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 4610  [Dalších 4540 >>]
Monalíza 73713
2.5.2010 17:00:51
Ivet....protekci mužu mit taky...Renek se zná s ředitelem,ale je mi to nějak proti srsti.....já si vše radši odchodím~b~dokonce mi už vzkázal,at se k němu stavím ,ale eeeeeee.......
V té škole je to supr..hodně věcí tam vysvětlí a pak se tolik nemusím učit doma.........

Taky jsem nevěděla ,že tu mame slavnosti
Monalíza 73713
2.5.2010 16:53:30
Ahojky....ve škole celkem odsedím 28 hodin....je to většinou po 4 hodinách........trenažer už mam za sebou ten jsem měla 3x po hodině a pul.....ted budu jezdit venku 11x po 2 hodinách

Holky nevíte co na hlasvky?Jsem zkoro bez hasu už druhý den...byla jsem na flámu,jak tam řvala hudba,tak člověk křičí nebot nic neslyší a takto jsem dopadla.Boli mě i strašně v krku,asi to mam spojené i s angínou...měla jsem 2 dny zvýšenou tepotu a fíčky na mandlích a ten čípek v krku mám uplně nateklý,že mi tam i vadí a dráždí mě na zvracení....já u chci mluvit~q~ani na děcka pořádně nemužu zařvat~t~
adriM+M+N 55217
2.5.2010 15:30:20
Ahojky,
Silvi já ani nevěděla,že tu nějaké slavnosti máme ~t~
Ale šli bychom na Nedvědy...I když my zase byli včera na Hukvaldech,taky tam měli akci k pálení čarodějnic.
A mě zkolila alergie nebo možná ještě k tomu i nachlazení od Míši, co si tam vysloužil,když tam byl jen na zkoušku poprvé tři hodinky,tak jsem úplně K.O.,jsem zvědavá na zítřejší vstávání do práce..
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 9786
2.5.2010 10:15:00
Já taky neměla trenažér, ani učebnu, protekce no.....ale aby získala tu odvahu mi přijde že je trenažér ok~R^

jinak souhlasím, nepřestat jezdit......po autoškole pokračovat! pak se do toho špatně dostává...jsem živý důkaz, a znám více takových ,co to po řidičáku stejně vzdali
Ssilvie, Kubík, Domi a Maty 31101
2.5.2010 10:12:29
Ahoooj, teda Moni to se ještě tak učí, trenážer, hodiny školy,....? Já měla jednu hodinu ve třídě, spíš informační a hned za volant:o) Pak jme chodili do třídy jen na učení se motoru, první pomoci, zbytek vše doma.
Držím palečky!!!! Myslím, že autoškolu snad zvládnou všichni, horší je to pak s realitou, hlavně at neztratíš odvahu sednout za volant už pak bez učitele.
Dělala jsme autoškolu s kamarádkou, ta sedla jen jednou, její mamka ji hned řekla, že dělá něco špatně a už za volant nesedla. Já musela jezdit denně, tak řídím dodnes.

Holky havířovandy, kdo byl včera na majových slavnostech?:o) Jsem tam nikoho neviděla, jen kolegy z práce:o)
Monalíza 73713
1.5.2010 21:47:37
Kujííí Ivet~s~
30.4.2010 19:22:13
Moni, zmákneš,

to že se bojíš není naškodu, nejhorší jsou ti piráti...co se nebojí a jezdí jako....

seš šikulka, jen tak dále!
Monalíza 73713
30.4.2010 13:35:41
čus holky..tak jsem na dobré cestě k řidičáku,začíná mě to strašně bavit,dneska mi na trenažéru běhali do cesty divočáci~:-D,padaly stromy,samý kopec,stopka,zatáčka.....jelo se mi uplně supr...nééé jak poprvé...to jsem hned vlítla na trávu~f~....zatím mi to jde i na tu cestu se už docela těším v uterý v 8 hod...sice to není trenažer ,ale i tak mám tak nějak po dnesku dobrý pocit ze sebe,že to nakonec zmáknu~3~
26.4.2010 21:09:43
šikulka ~R^
Monalíza 73713
26.4.2010 20:39:04
Tak nakonec nic,stříkla si Tamtum verde a v poho,ještě že tak....

JJ venku konečně krásně~R^ zahrádku tu miluju,vždycky jsem měla každý tyden od babičky haldu narcisku a ted prd~Rv

Jinak chodím do školičky boli mě záda z toho věčného sezení ve škole 4hodiny a ještě jezdím s Renkem cvičně než pujdu příští tyden na cestu~:(
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 4610  [Dalších 4540 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.