Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Monalíza | 73713 |
2.5.2010 17:00:51
Ivet....protekci mužu mit taky...Renek se zná s ředitelem,ale je mi to nějak proti srsti.....já si vše radši odchodímdokonce mi už vzkázal,at se k němu stavím ,ale eeeeeee.......
V té škole je to supr..hodně věcí tam vysvětlí a pak se tolik nemusím učit doma......... Taky jsem nevěděla ,že tu mame slavnosti |
Monalíza | 73713 |
2.5.2010 16:53:30
Ahojky....ve škole celkem odsedím 28 hodin....je to většinou po 4 hodinách........trenažer už mam za sebou ten jsem měla 3x po hodině a pul.....ted budu jezdit venku 11x po 2 hodinách
Holky nevíte co na hlasvky?Jsem zkoro bez hasu už druhý den...byla jsem na flámu,jak tam řvala hudba,tak člověk křičí nebot nic neslyší a takto jsem dopadla.Boli mě i strašně v krku,asi to mam spojené i s angínou...měla jsem 2 dny zvýšenou tepotu a fíčky na mandlích a ten čípek v krku mám uplně nateklý,že mi tam i vadí a dráždí mě na zvracení....já u chci mluvitani na děcka pořádně nemužu zařvat |
adriM+M+N | 55217 |
2.5.2010 15:30:20
Ahojky,
Silvi já ani nevěděla,že tu nějaké slavnosti máme Ale šli bychom na Nedvědy...I když my zase byli včera na Hukvaldech,taky tam měli akci k pálení čarodějnic. A mě zkolila alergie nebo možná ještě k tomu i nachlazení od Míši, co si tam vysloužil,když tam byl jen na zkoušku poprvé tři hodinky,tak jsem úplně K.O.,jsem zvědavá na zítřejší vstávání do práce.. |
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
2.5.2010 10:15:00
Já taky neměla trenažér, ani učebnu, protekce no.....ale aby získala tu odvahu mi přijde že je trenažér ok
jinak souhlasím, nepřestat jezdit......po autoškole pokračovat! pak se do toho špatně dostává...jsem živý důkaz, a znám více takových ,co to po řidičáku stejně vzdali |
Ssilvie, Kubík, Domi a Maty | 31101 |
2.5.2010 10:12:29
Ahoooj, teda Moni to se ještě tak učí, trenážer, hodiny školy,....? Já měla jednu hodinu ve třídě, spíš informační a hned za volant:o) Pak jme chodili do třídy jen na učení se motoru, první pomoci, zbytek vše doma.
Držím palečky!!!! Myslím, že autoškolu snad zvládnou všichni, horší je to pak s realitou, hlavně at neztratíš odvahu sednout za volant už pak bez učitele. Dělala jsme autoškolu s kamarádkou, ta sedla jen jednou, její mamka ji hned řekla, že dělá něco špatně a už za volant nesedla. Já musela jezdit denně, tak řídím dodnes. Holky havířovandy, kdo byl včera na majových slavnostech?:o) Jsem tam nikoho neviděla, jen kolegy z práce:o) |
30.4.2010 19:22:13
Moni, zmákneš,
to že se bojíš není naškodu, nejhorší jsou ti piráti...co se nebojí a jezdí jako.... seš šikulka, jen tak dále! |
Monalíza | 73713 |
30.4.2010 13:35:41
čus holky..tak jsem na dobré cestě k řidičáku,začíná mě to strašně bavit,dneska mi na trenažéru běhali do cesty divočáci,padaly stromy,samý kopec,stopka,zatáčka.....jelo se mi uplně supr...nééé jak poprvé...to jsem hned vlítla na trávu....zatím mi to jde i na tu cestu se už docela těším v uterý v 8 hod...sice to není trenažer ,ale i tak mám tak nějak po dnesku dobrý pocit ze sebe,že to nakonec zmáknu
|
26.4.2010 21:09:43
šikulka
|
Monalíza | 73713 |
26.4.2010 20:39:04
Tak nakonec nic,stříkla si Tamtum verde a v poho,ještě že tak....
JJ venku konečně krásně zahrádku tu miluju,vždycky jsem měla každý tyden od babičky haldu narcisku a ted prd Jinak chodím do školičky boli mě záda z toho věčného sezení ve škole 4hodiny a ještě jezdím s Renkem cvičně než pujdu příští tyden na cestu |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.