Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
změna | 32585 |
Re: Děti s matkami11.2.2008 23:31:57
Jo a to jsem zapoměla napsat, že malá Rimlenka fakt už není taková macanda a ty šaty jí fakt sluší
A Efi, kdyby Hanka chtěla jít za čerta, máme pelerínu a ty blikací rohy: http://www.emimino.cz/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&album=802&pos=7 No pěkně, teď jsem zjistila, že jsem dala do sběru omylem sešit se všema důležitýma poznámkama a heslama. No pěkně pěkně.. Kurec |
změna | 32585 |
Re: Děti s matkami11.2.2008 23:22:50
Tak jsem mluvila večer s Dášou, na pokoji ve špitále má nějakou starší ukecanou paní, tak jí snad ani nebude pc chybět . Teda do středy, kdy ji závislost donutí podepsat reverz, hehe.
Simi, už bude jen a jen líp. Lenku taky vítám Efi, každé děcko je jiné, co? Slávi, Ráchelka super! A to štěňátko je ridgeback? |
Efka & dvě děti | 23003 |
Re: Děti s matkami11.2.2008 20:56:51
Tak už je to blití za vámi? Hnus
A Hanka byla dnes poprvé v tanečkách. Líbilo se jí tam. A za týden mají ze školky karneval a nejdřív chtěla jít za čerta, ale ne hodného, za škoredého! To mě fakt překvapilo Počítala jsem s princeznou nebo podobnou krávovinkou Jenže jsme dnes nesehnali nikde rohy, tak jsem přemýšlela, jakým způsobem bych je nejlépe vyrobila. Naštěstí si to mezitím rozmyslela a vymaslela si, že bude za doktorku. Což mě těší, neb je to celkem bezpracná věc, zvlášť, když mám doma několik mundurů ulitých z roboty |
Rimlik,Dom (12), Anička (5) | 17683 |
Re: Děti s matkami11.2.2008 20:46:30
Efi, jj sluší ji nejvíc. Ve Sněhurkovských vypadala jako "těhotná" a ty první byly moc velké. Dnes jsem ji dokonce natočila při tančení, které bylo velice originální a s Domem jsme se málem počůrali smíchy.
A taky to bude možná tím, že boubelka za poslední dny docela zhubla To blití mělo něco do sebe |
Efka & dvě děti | 23003 |
Re: Děti s matkami11.2.2008 20:39:10
Rimli, fakt super. Řekla bych, že tyhle sluší Aničce nejvíc z toho, co nám tu zatím předvedla
Simiki, držím palce!! Lenku taky vítám Co ještě?.... |
*S | 15300 |
Re: Děti s matkami11.2.2008 20:10:48
Rimli, tak vidím, že už si tiež postihnutá. Ja som dnes na mmb objavila tiež ružový skvost, len čakám na ich dĺžku. Máme jasnú požiadavku, že musia byť po zem.
ANičke to slušííííí. Lenku vítam medzi nami a ešte sa mi zdá, že sa tu niekto hlásil o slovo, či sa môže pridať. Jasne, že áno. |
Rimlik,Dom (12), Anička (5) | 17683 |
Re: Děti s matkami11.2.2008 20:06:00
Leni, vítej mezi námi!
Simi, snad budete brzy fit a doma! Efi, Slávko, krásné fotky. Vaše dítka děsně vyrostla (a samo do krásy Nám dnes dorazily další šatky pro princeznu a malá je nechtěla celý den sundat A ještě jedna slíbená fotka z hospůdky |
Lenka (4r a 15m) |
• |
Re: Děti s matkami11.2.2008 19:33:45
Předně Simiki, taky na vás stále myslíme. Po přečtení Tvých zpráv, nemám slov (jedním slovem "bordel".
V takových chvílích je moc těžké se rozhodovat (my si aspoň můžeme vybrat vhodnou nemocnici dopředu a v klidu). Hlavně malou chovat, pokud to jde, ať aspoň cítí, že jsi tam. Jestli má v sobě nějaké léky, tak holt kojení může jít z její strany možná na vedlejší kolej (asi bude nutné odstříkávat), nicméně Tebe bude cítit vždycky a to je strašně důležité. Co jít hned za přednostou a nenechat se odbýt (je mi jasné, že se mi to dobře mluví a nejsem tam)? Ale snad by to pomohlo. Holky, omlouvám se, že jsem se ani nepředstavila. Nejprve jsem myslela, že jen kouknu a nechám si poradit, ale musím říct, že mně mluvíte z duše, tak si občas dovolím také přijít s něčím do mlýna. Teď jsme v Praze (manžel tu pracuje), ale o víkendu sem hodím fotky dětí. Davídek je takovým třídním šašulkou, rád maluje, prožívá autíčka a vláčky a je hodně zvídavý. Má od 3m ekzém (taky jsme si prožili pláč a svědění v noci, ale jsou na tom některé děti podstatně hůř), od 8m říjen až květen dlouhotrvající rýmy a kašle. Alergie na bílek, kořenovou zeleninu. Také řešíme siřičitany, semínka, aj. Co se týče ekzému, tak je teď dlouhodobě bez něj. Teď, když jsme zkoušeli lososa, do rána osypané ruce. Jinak asi opravdu zabralo vynechání dotyčných potravin. Ty podzimní a dlouhé kašle (noční a co 5 minut) se nyní zklidnily. Přikládám to sauně a homeopatikům. Ale chytřejší budu až v květnu a taký jaký bude další rok. Nelinka je typická holčička, ráda se mazlí s námi všemi a panenkami. V jednom roce měla tříselnou kýlu. To se mi málem třásl hlas, když jsem tu bouličku viděla. Naštěstí šikovný pan doktor z pohotovosti ve FN ji zatlačil, a i když se omlouval za pláč, věděla jsem, že je Neli už v pohodě (právě dle její intonace). Uf, to je skoro slohovka. No a co se týče mě, tak už jste si všimly. Hloubám a hledám odpověď pro zdraví našich dětí v homeopatii a pokud možno zdravém jídle. No, tak snad jsem to s tou slohovkou nepřehnala. Johanesko, já vím, že studovaly :o). Měla a mám kolem sebe kamarádky, které tyto věci neřeší, ale i další které to řeší, ještě více než já. Ale v globálu mám pocit (zvlášť proto, že syn chodí do školky, a vím, jak to tam chodí), že ta změna v myšlení bude ještě chvíli trvat. Ale samozřejmě je důležitá, aby každá mamča byla hlavně spokojená a přesvědčená o svém rozhodnutí (za každou cenu to cenu holt zase nemá). A co se týče odrůstání, je fakt, že Nelinka jí některé věci dříve, než jídával Davídek (ale k bonbonům jsme teda ještě nedošli :o). O tom všem by se dalo diskutovat dlouho :o)))). Mějte se všechny a všichni pěkně a přeji pěkné dny s normálními lidmi. Simiki, držíme pěsti, ať je na tom malá lépe :o) a ať se ve Vítkovicích najde někdo, s kým se dá domluvit. |
Fasola | 24539 |
Re: ***11.2.2008 18:41:16
Efko - máš Email
|
*S | 15300 |
Re: ***11.2.2008 15:58:20
A koho zaujíma Simikin príbeh, tak tu je sms:
"Jsem u malé. Ale to je asi jediná dobrá zpráva. Nechce sat,buď tam nic nemám nebo se nechce pořádně přisát. Je úplně zblblá jakoby byla na drogách, skoro nás nepoznává, sem tam se do prázdna usměje.Sestřička je opravdu škaredá, není to jen můj dojem ale i SDH říkal, protože tu je se mnou. Nechtěla nám dát žádné info ohledně zdr. stavu, že to nám už řekli na jip a že to prý víme a ona nic neví. NIKDY už sem nepůjdu. Malá má ještě zavedenou kanilu. Nevíme nic. " |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.