Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Termix | 105545 |
9.5.2014 21:40:34
V tom Tescu je mají v permanentní akci 3 plus 1 zdarma :-D. Vždycky jich kupuju 12 :-D. A "žeru" celou cestu do Prahy. Ale vždy nechám i manželovi a dětem . Jen škoda, že ta šlehačka je taková umělá, rurki jako takové jsou super pořád.
|
Anna Veselá | 126368 |
9.5.2014 19:54:24
Hledej hlavně v centru kolem toho Masarykova náměstí, jak psaly holky. Tam jsou bezkonkurenční
|
pearl | 110594 |
9.5.2014 18:21:18
Paráda, moc díky. Jedu do Ostravy příští týden na 3 dny, tak budu hledat)
|
oferma | 128084 |
9.5.2014 17:28:59
Mně by stačila jen ta šlehačka
|
Lanka16 | 5624 |
9.5.2014 17:24:13
Jsou výborné. A stojí 15 Kč / ks. I když je to "suchá" placka naplněna bohatě pařížskou šlehačkou.
|
oferma | 128084 |
9.5.2014 16:59:32
Prodávají je taky ve Futurum,hned vedle pokladen Tesca a taky na ulici Zámecká v centru u Masarykovo náměstí.Ale jak chutnají nevím.Kdysi byly dobré.
|
Termix | 105545 |
9.5.2014 16:45:11
Prodávají je, jak je Tesco vedle Mariánských Hor. Je tam stánek, kde mají různé sladkosti. Ale už nejsou tak dobré, jako byly kdysi vedle toho vedle Masarykova náměstí. Jako holka si pamatuju tu vůni a frontu, když se na čekalo. Tehdy byly ještě horké, mňam. Ty v tom Tescu jsou více umělé. Ale tak je to asi se vším. Každopádně když mám do Ostravy cestu, nikdy se nezapomenu pro rurki zastavit.
|
pearl | 110594 |
9.5.2014 16:38:11
Četla jsem o nich u pana Cuketky snad jsem to i správně napsala. Ostraváci, nevíte, zda ještě někde v Ostravě existuje takový krámeček, kde by tyhle trubičky prodávali? Moc dík za odpovědi.
|
Myss | 7712 |
2.11.2013 11:43:10
ahoj holky letošních páťáků,
chci se vás zeptat,zda budete dávat děti na osmiletá gymnázia,proč a pokud tam máte děti z dřívějších let,jaký je váš názor-jestli jste udělaly dobře nebo litujete.Jak je to s volným časem dětí,jestli nejsou zhlceny učivem,jaký je kolektiv,jestli si děti přestupem pomohou nebo sprosťáci a nevychovanci jsou i na osmiletých gymnáziích.U nás je důvod odchodu ze ZŠ hlavně chování spolužáků.Syn nijak studijní není,má samé jedničky a denně sportuje.Jaké děti chodí na osmiletá gymnázia?Jsou přijímací zkoušky-zvláště z matematiky udělatelné?Co jsem zjistila-že tam nejsou příklady,které dělají ve škole.Stačí ten měsíc předem chodit na přípravku?Díky moc za jakékoli info. |
Lucka |
• |
15.10.2013 21:11:01
Ahoj holky (maminky i maminky čekatelky)
jsem maminkou sedmitýdenní Elenky a protože chci nejen o mateřství číst, ale i k němu aktivně přistupovat, založily jsme s kamarádkou stránky https://sites.google.com/site/nasetootsie/. Snažíme se tady psát o věcech, které nás zajímají a také o místech na Ostravsku, která nám maminkám příjdou vhod, například kam na výlety, jaké jsou akce v daný měsíc pro rodiče s dětmi a tvoříme seznam restaurací, kam můžou i děti. Pokud byste se chtěly přidat, budeme moc rády. Mohlo by to pomoci zjednodušit život rodinám s ratolestmiemoticon Pokud nás budete chtít podpořit, přidejte se k nám na FB, kde dáváme aktuality https://www.facebook.com/nasetootsie |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.