| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Ostrava

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 61317  [Dalších 61267 >>]
simiki+koťátko 03/07 44774

Re: ***

11.2.2008 8:27:40
nezlobte se, že vm sem vlezu a hned si tu vybrečím srdíčko.. jen to začalo tak že jsem se ptala, jestli je možný pobyt maminky s dítětem v porubě, a už to jelo... příjem ve vítkovicích, nemožnost ubytování, čekání...

tady je naše adrianka, ať aspoň víte, o kom je řeč ~k~
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094

11.2.2008 3:55:29
odkaz na fotky máte v deníčku
Mazuma 20790

Re: ***

10.2.2008 23:33:23
Simiki, držím palce, ať to nějak zvládneš a Tvá malá holčička je už v pohodě a hlavně s Tebou.
Jinak Vás čtu, ale nějak není čas přispívat, včera jsem Vás dočítala na chalupě, ale tam je stále co dělat:-). A dnes jsem už grogy, tak už zas není síla:-).
Přeji Dáše vše nejlepší, Tvé narozeniny si pamatuji velmi dobře, neb je máš ve stejný den jako můj muž:-).
Ajko, gratuluji ke sňatku a fotky mě určitě zajímají. A myslím, že i holky, hoď třeba nějaké do alba, když nechceš dávat sem. Ráda se podívám.
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094

10.2.2008 22:59:33
Holky, vítám nové tváře, i když zrovna Simi, není asi dobře.. tobě držím pěstí, tohle jsem zažila 36x se svým juniorem, hospitalizaci v nemocnici...ale pravda, že ve fakultce jsem s ním byla vždy od rána do večera, na noc se šla vyspát a ráno znova....ale byl na dětském, ne na Jipce....

Naše svatba byla překrásnáááááá, je mi ještě teď do pláče, při pohledu na fotky, nemohu psát zážitky, musím je trochu vstřebat, jsem plná emocí. Kdo budete chtít vidět fotky, písněte na ICQ nebo email..nechci takhle strkat veřejně...

Dášo, všechno nejlepší!
*S 15300

Re: Děti s matkami

10.2.2008 21:18:46
Simi, celý deň som myslela na to ako dopadnete a bola som presvedčená, že už budete spolu. ;(( Ale ako som ti už písala, presne takto sa tam chovali aj iné detičky. Ony fakt dokážu byť statočné. A dnes som fakt šťastná, že som bola s obomi v HA. Asi by som tiež nebola schopná ani ochotná sťahovať ju.

Inak Simiki má tiež březňátko a poznáme sa aj osobne, aby tu nebola ako úplne neznáma, keď už to s ňou prežívame.

:-)
změna 32585

10.2.2008 21:05:38
Simiki, to je mi líto, o to víc, že jsem se takto negativně vypsala :-(. Je mi jasné, že to teď k dobru moc nebude.
Každopádně malá je v bezpečí, v rukou doktorů, primář je fajn, je o ní postaráno a zítra už bude lépe.
Nezávidím ti, musíš se cítit blbě, ale ber to tak, že je to jen chvilička a příště už budeš vědět co a jak. Držím pěsti, ať je to rychle za váma.
Efka & dvě děti 23003

10.2.2008 20:51:50
Simiki, to je blbé. Tak snad už budete zítra spolu.
Jo, ještě k tomu převážení do jiné nem. Kámoška to tak chtěla provést cca před 3mi měsíci, ale doktoři to sehráli tak, že to nakonec neudělala.
johaneska 75240

10.2.2008 20:47:55
Simiki, i když tě neznám, tak přeji hodně sil a zvládni dnešní noc, pokud je holčičce dobře tak aspoň že tak....snad zítra už si jí budeš moci podržet v náručí....hlavně ať ti jí dají brzo dokupy a na normální pokoj, kde budeš moci být s ní.
Dobrou noc.
Efka & dvě děti 23003

10.2.2008 20:47:19
Rimli, teda to máte fajné s tím blitím:-(((((( Ať už je to brzo pryč!

Ad přesnídávky a spol. Já je kupovala před 3mi roky a to hlasvně Sunárek, Hami, se mi zdá, že nějaký cukr přidaný měla (ted už nemá). Ale to je fuk, to jen tak, že mě to napadlo:-)

Jojo, Hanka si krásně hrála s Johankou, dvě hodiny jsme o nich nevěděly~k~ Zato ten malý závislák mě nenechal na pokoji a jakmile jsme přijeli domů, výskal radostí a minimálně hodinu mě nepotřeboval:-) Separační krize je separační krize a v kombinaci se znamením berana tuplovaná.
simiki+koťátko 03/07 44774

10.2.2008 20:43:00
tak ráno se prý zdálo, že je v pohodě, ale v poledne začal zase zvracet, tak musí znovu na kapačky. viděli jsme ji tak, aby nás neviděla, hárla si s jednou sestřičkou, byla v pohodě, kdyby brečela, byla by dlouho k neutěšení, a to tím více u cizího. má i teplotu, protože má prý podle testů z moče zánět močových cest. byla jsem připravena ji dnes odvézt, ale viděla jsem, že je tam v pohodě, prý spinkala celou noc, a hraje si pěkně i v postýlce. vzhledem k tomu, že vypadala v pohodě, a má teplotu a bůhví co ji ještě bolí z toho zánětu, nechtěla jsem riskovat převoz do FM. tam by byl další příjem, další testy... nechají si ji tam ještě jednu noc. jsem úplně na padrť, protože ještě kojím, tak je to horší. znovu jsem se ptala na ubytování, zase mi řekli, že to není možné. ale na pokoji byl i tak 5-ti měsíční hclapeček, a byl v náručí jedné paní. já říkám, že to byla maminka, protože měla na sobě červenou noční košili. přítel říká, že to byla sestřička. tak už mi asi fakt už haraší. mám zavolat zítra ráno. zvrací prý i vodu, dali ji kašičku 7 lžiček, a tak si myslím, že i to vyzvrací. ale má antibiotika, tak snad se to zlepší. stejně tohle jednání vítkovické nemocnice nikdy nepochopím. vybrala jsem si tuto nemocnici jen z toho důvodu, že nastránkách výslovně pšou, že pobyt matky je zdarma ve speciálně upravených pokojích, nikde nebylo psáno o nemožnosti ubytování. jen proto jsem se rozhodla pro tuto nemocnici. kdybych to věděla, jela bych jinam.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 61317  [Dalších 61267 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.