Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Saamajna | 115449 |
21.3.2019 16:33:29
Jako pubertacka jsem na sobe same pozorovala "narovnani" nohou po lete stravenem u babicky: cely dny popojizdeni sem a tam na kole.
Vetsinou jen po rovine. A davat bacha na kolena dopredu a nohy hybat "v kruhu". Plus dostatecne vysoko sedlo. |
Len | 108740 |
21.3.2019 16:29:51
Nohy do x ma pulka Britanie, vaha v tom roli nehraje, urcite ne ve vetsine pripadu. Nevim, jestli by se to nejak srovnat dalo, vim, ze existuje v joze cviceni, ale nevim, jaky ma ucinek. Myslim, ze jen zhubnuti nepomuze, v manzelove rodine maji uplne vsichni nohy do x bez ohledu na vahu, deti nastesti nohy zdedily po mne. Za vadu to tu nijak povazovano neni, moje tchyne se o tvaru svych nohou dozvedela ve svych 55ti letech az ode mne
|
Žžena | 83005 |
21.3.2019 16:00:53
Souhlasím. Měli jsme spolužačku oné "x-ové" tělesné konstituce, zhubnutím a hlavně zpevněním těla a vyřešením různých ochablých svalových skupin se holka opticky velice spravila.
|
Cimbur | 64764 |
21.3.2019 15:52:42
Držení těla na tom může mít velký podíl. Zpevnit hýžďové svalstvo, srovnat prohloubenou bederní lordózu, to může napravit polohu kyčlí, kolenou i hlezenních kloubů. I vhodná obuv. Pro běžce se třeba běžně dělá obuv s podporou pronace. Informuj se o cvičení SM systému, jestli je někde v dosahu. Hledej dobrého fyzioterapeuta. Ochablé šikmé svaly břišní a slabé hýždě se dají napravit a tím pak přinejmenším částečně ta kolena. Klasicky špatný postoj je prověšená pánev, kolena jsou pak rotovaná dovnitř aváha těla spočívá na vnitřních hranách chodidel. Dá se to celé vědomě napravovat.
|
Alena | 129302 |
21.3.2019 15:33:31
Tak nejakym drobnym fyzioterapeutickym cvicenim asi ne. Dovedu si predstavit zmenu pri zhubnuti na normalni vahu a velke sportovni zatezi (denni beh, posilovani, plavani, atd)
|
Sabi + 2 | 42333 |
21.3.2019 15:05:24
Hanko, můj manžel měl od dětství strašně křivé nohy do X, nadváhu tedy nikdy neměl. V 45 letech začal běhat a nohy se mu srovnaly. Nikdy bych tomu nevěřila, kdybych to neviděla na vlastní oči doma. Netuším, jak je to možné, ale je to fakt. Netvrdím ale, že to je univerzální recept a bude fungovat.
Mám syna o půl roku mladšího než Tvoje dcerka, je to taky pořádný pořez, nohy také lehce do X a připadá mi, že pohyb opravdu pomáhá (chodí do turistického oddílu a dělají opravdu dlouhé pochody). Tak držím palce ! |
magrata1 | 95172 |
21.3.2019 14:52:12
Jóga něco srovná, navíc se protáhne a posílí rovnoměrně celé tělo.
|
Marika Letní | 140743 |
21.3.2019 14:50:21
"asi to slyšet nechceš, ale probrala jsi se ve 14ti letech? Chudák holka."
Souhlasím s Janinkou. Díte s velkou nadváhou, že z toho má nohy do x je imho trestuhodné. Zapracujte intenzivně na hubnutí, investujte do vhodé obuvi. Je 5 minut po 12. Ach jo. Nepodceňte to u syna. |
Janinka a dvě princezny | 132403 |
21.3.2019 14:30:00
to říkám jako matka holčičky, která silně vtáčela špičky dovnitř. V 10ti letech má holka nožky jako modelka, jen naše pokladna je lehčí o x desítek tisíc za boty a můj časový fond prázdný za ježdění po doktorech. Obohacena jsem o pochvalu od rehabilitační doktorky, že tak ukázkovou klenbu už dlouho u dítěte neviděla.
Prostě se snažte aspoň teď udělat maximum, když jste zaspali |
Janinka a dvě princezny | 132403 |
21.3.2019 14:25:47
asi to slyšet nechceš, ale probrala jsi se ve 14ti letech? Chudák holka. Pracujte dál na hubnutí a najdi dobrýho fyzioterapeuta, který by s ní cvičil. Zázrak se asi nestane, ale určité zmírnění by jít mohlo jako celkovou stavbu resp. posílení těla.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.