| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ploché nohy

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 917  [Dalších 827 >>]
Hanka+Hančí5/05+Štěpán12/07 45987
25.3.2019 11:16:41
HOLKY, všem vám moc děkuju za názory a rady!!!!
Hanka+Hančí5/05+Štěpán12/07 45987
25.3.2019 11:08:09
Ahoj La Pepi, připomeň mi, odkud se známe?? :)
mmj 46309
24.3.2019 9:04:43
Hele, z podobnejch důvodů jsem změnila ortopeda. Taky tvrdil, že moje záda už dobrý nikdy nebudou, skolióza, střední věk, plotýnky... Mám soukromýho dobrýho fyzioterapeuta a jsem naprosto bez těchhle problémů. :-)) Takže ortopedovi nevěř a makejte, jde to.
Lefff 13513
22.3.2019 14:40:43
1kulička,
přidávám se do klubu - 3 děti, jedno hubené a drobné, jedno střední 50. percentil a jedno obézní. Všechny tři mají stejnou mámu a stejného tátu, stejnou výchovu. Jedno je od narození, bohužel, pažravé. Jestli si ve školní jídelně přidá, jestli si za kapesné potají koupí sladkost, kolik toho doma sní, než přijdu z práce, nejde úplně na 100% ohlídat. Musela bych zamykat ledničku i před staršími, například. Doma hlídám porce, dávám pít čistou vodu, nabádám k pohybu (chodí na jógu, na judo a na plavání).

Ad nohy do X - rehabilitace. Zkusila bych vojtovku.

Supermanka 151752
22.3.2019 13:00:26
Konzervo ~t~ ~t~ ~t~
Normálně se řehtám, to je boží příspěvek - myšleno v dobrém! :D
U koní se pohybuju už dost dlouho a nikoho s nohama do "O" jsem ještě nepotkala, přísahám ~:-D
A popravdě to není zrovna nejvhodnější sport při nadváze, zrovna tady se dost váha hlídá...
Konzerva 153011
22.3.2019 12:16:41
Nepomohlo by ježdění na koni?

Je to pohyb.

Je to pohyb, který se dá dělat i při nadváze.

Je to velmi zdravý pohyb na celé tělo.

Końáci, kteří tráví na konci celé dny, mají nohy do O, tak když by pravidelně jezdila na koni, třeba by se to X trochu vytlačilo ven. ~d~
Supermanka 151752
22.3.2019 9:28:24
Ještě dodatek – hlavní roli hraje genetika. Takže i jestli je dcera „žravější“, má to dáno od přírody, nohy do X předpokládám taky. Bojovat se dá s obojím, ale málokdo má sílu celý život jen bojovat. Pár takových lidí znám, ale co si budeme povídat, moc kamarádů nemají, protože pořád jen počítají kalorie a divně koukají, když si člověk koupí zmrzlinu ~t~
Supermanka 151752
22.3.2019 9:19:14
Hani, naděje je myslím vždycky, jak už tady ostatní psali, posilováním a sportem se nožky můžou lehce srovnat, zkusila bych i plavání, případně rotoped.
Dcera je dobrá, že se pustila do hubnutí, držím palce.
Svět je plný nedokonalých lidí a mít nohy jako modelka (jak tu někdo psal) není vůbec důležité. Dceru máš v blbém věku a chápu, že je to těžké přijmout, ale opravdu spoustě chlapům připadají zrovna nohy do X sexy, pomlouvat to budou vždy jen hloupé ženské a ty jí můžou být ukradené ~;)
Tak to byl takový menší psychologický rozbor ~:-D Moc vám fandím ~;((
1kulička 119729
22.3.2019 8:33:38
Marko, to jsou argumenty jak z mateřský školky, ale halt kdo to nezažil, bude mít svou pravdu. U dcery ve třídě nosily svačiny typu sušenky a bonbony drobné holčičky a to nikoho nepohoršuje. Moje dcera nikdy, vždy měla tu mrkev a nějaké kvalitní sacharidy a dostatečné množství bílkovin. Ale co budu komu povídat, ono to ani ty obezitology až tak nezajímá - "no tak to u vás jde hůř, ale ono to půjde, když bude holka chtít"
nežijeme v ideálním světě a naštěstí mám ještě 2 děti váhově normální bez nějakého úsilí, takže i obezitolog uznal, že nejspíš zas takové chyby nedělám ~a~ ale škatulka je halt škatulka a každý rodič obézního dítěte zaslouží sprdnout.
1kulička 119729
22.3.2019 8:13:08
Marko, nechápeš, protožes to nezažila. Mám jedno takové dítě, které má navíc silný zánět šž, těžkou pubertu, následky vážné autonehody.....a dokonce mám jisté vzdělání v obezitologii a jsem sportovně založená a od jejích 3 let dělám co můžu, přesto výsledek je k pláči (včetně denních rehabilitací, několika rehabilitačních a redukčních pobytech, které vše spíš jen zhoršily). Nelze dítě dítě zavřít do koncentráku a nelze chtít po rodiči, aby dítě 24h denně stíhal, zejména, pokud to není jeho jediné dítě a má své zdravotní problémy.
Znám takových případů víc, kdy rodiče se můžou zbláznit a nenadělají nic, protože dítě nespolupracuje.
Ale odsoudit někoho je strašně lehký, hlavně že každý papouškuje, jak za obezitu dětí můžou jejich rodiče a nikdo jiný.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 917  [Dalších 827 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.