Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
sally | 3140 |
11.10.2021 21:18:31
Romano,
čaj s medem - cukr v medu uklidňuje podrážděný hltan a krk atd. Vitamíny - nejlepší jsou stejně přírodní - jablka, pomeranče, kysané zelí... zinek a vitamín D. Pokud jsi proti čajům, tak si udělej grog - alkohol taky "neškodí" (desinfikuje) - a mohl by ti pomoct se spaním. Stálá rýma by chtěla alergologa - on je to začarovaný kruh - když máš nateklé sliznice kvůli viróze, tak nefungují jako bariéra a propouští alergeny - a když máš nateklé sliznice kvůli alergii, tak nefungují jako bariéra a propouští viry. Takže se v tom můžeš plácat dokolečka dokola. Jestli si chceš / lajsneš lupnout zyrtek nebo fenistil nebo něco takového, tak můžeš zkusit tohle. |
heroes | 81875 |
11.10.2021 20:59:04
řeším s dcerou. Kašle příšerně, suchý kašel už 10 dní, nonstop. Levopront, sinecod, kaloba....bez efektu. Vincentku pije i inhaluje. Poslech čistý, plíce a průdušky Ok, má to jen v krku - dle Dr. Před rokem měla totéž. nepomohlo nic, trvalo to 4 měsíce. Vloni měla i kodein, ditiaden, 2x atb, vyšetření na uplně všechno, helicid kdyby to byl reflux, inhalacni spreje kdyby to bylo astma...nepomohlo NIC. Poslední měsíc jsem jí nedávala nic, přestala v podstatě ze dne na den....V lednu. Od té doby bez problémů, doufala jsem že tohle už nezažijeme. A je to tady znovu. Jsem naprosto zoufalá, zkusila bych cokoliv.... Je mi jí tak strasně líto - kasle po 10-15 vterinách, jenkdyz se jí povede usnout tak spí i 10 hodin v klidu... Jsem zralá na psychiatra a to máme za sebou 10 dní...pokud to budou zase měsíce skončíme v blázinci obě. Vloni byla aspon distanční výuka, ted je bez skoly, je v osmicce, bude jí to chybět..
|
*Kate* | 158396 |
11.10.2021 20:57:47
Ano, na vyspání kodein. Pro zklidnění záchvatů kašle v tramvaji apod je dobré mít v termosce teplý čaj. Med v této fázi spíš dráždí.
Mívala jsem tyto potíže cca dvakrát do roka, na plicním se nenašlo nic. Přesto mi dali, bez jakékoliv nálezu, dvakrát za sebou Klacid a já jsem byla už tak zničená že jsem si ho vzala, a od té doby ok. |
Pruhovaná | 64704 |
11.10.2021 20:18:31
Stoptusin, v nouzi kodein. Ten je dobrej
|
Pruhovaná | 64704 |
11.10.2021 20:17:47
Tím varem se přece alkohol odstraní, ne?
|
Zd a tři | 91080 |
11.10.2021 19:49:52
Imunoglukan.
|
P.T. Cruiser | 139258 |
11.10.2021 19:38:28
Nevím jestli se můžu odvážit sem napsat, ale je to už dávno promlčené - když už absolutně nic nepomáhalo, svařila nám babička pivo ( - prudce krátce přejít varem), osladila medem a muselo se to najednou vypít. Fakt to pomáhalo.
Známí mých rodičů dítěti na nezvládnutelný dlouhotrvající kašel sehnali jezevčí sádlo - bylo to na doporučení starého lékaře, který pamatoval ještě dobu před antibiotiky. Pomohlo to taky, ale dnes už by nešlo použít ani jedno, jezevec by sádlo asi dobrovolně nevydal a spojení dítě/pivo by lákalo sociálku . |
holkamodroočka | 156337 |
11.10.2021 19:11:22
Měla jsem to podobně. Až na ORL zjistili masivně přemnožený zlatý stafylokok(v krku). Dostala jsem Klacid, po týdnu je to výrazně lepší, ale ne ještě pryč, tak jsem dostala ještě jedno balení. Ať je brzy lépe.
|
Marika Letní | 140743 |
11.10.2021 18:35:01
"Nemáte nějaké vychytávky?
Čaje a vitamíny mě nikdy nezajímaly, natož ty cucací tabletky. Jo a nechci klasické imunostimulanty" Není mi jasný, co tedy zůstává v nabídce, antibiotika jsi měla. Já bych jedla vitamíny, preventan, vitamín C, D. K tomu na kašel ACClong na vykašlávání, na ztlumení stoptussin. Na přetrvávající rýmu bych zkusila mořskou vodu. Odpočívala bych. A pila čaj s medem. |
Černá kronika | 103775 |
11.10.2021 18:07:43
Jako první a krátkodobou pomoc snad ten svařák.
Hele, fakt to může být věkem, taky se ze všeho dlouho vyhrabávám, teď jsem zahleněná už přes měsíc, ráno kašlu jako tuberák. Předcházel tomu nejprve chrapot, pak bolest v krku, tlak na průduškách. Už mluvím, ale je mi pořád blbě, jsem unavená a stav mysli odpovídá mýmu nicku. Taky ten podzim, zkracující se den atd. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.