Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lavi | 32665 |
21.3.2021 10:12:28
Zkuste čaj ze smokvoně, je to fíkovník, máme rostlinu doma, sušíme mladé listy.
Léčivé účinky: listy a plody čerstvé i sušené Vnitřně: posilují organizmus, čistí krev a mají projímavý účinek. Obsahují enzymy kardinu, který působí protizánětlivě. Posilují činnost ledvin a zvláčněním a rozšiřováním močovodu ovlivňují u mužů příznivě průchodnost moči prostatou. Doporučují se při zánětech dásní, bronchiálním astmatu a tělesné ochablosti. Slouží také jako prostředek k vypuzování hlístů. Zevně: Mléko z listů zajišťuje bezjizevné hojení ran a zlepšuje vzhled jizev. Odvar z fíků se používá jako kloktadlo při hnisavé angíně a zduřelých mandlích. V Řecku se v 1.stol.n.l. používaly vařené rozmačkané fíky smíchané s vápnem ke změkčování a zástavě růstu nádorů. Zdroj http://eridanus.cz/ K tomu bych se zaměřila ještě na stravu, protože plíce jsou párovým orgánem tlustého střeva. Přeji malému brzké uzdravení |
Lavi | 32665 |
21.3.2021 9:06:17
Zkuste čaj ze smokvoně, je to fíkovník, máme rostlinu doma, sušíme mladé listy.
Léčivé účinky: listy a plody čerstvé i sušené Vnitřně: posilují organizmus, čistí krev a mají projímavý účinek. Obsahují enzymy kardinu, který působí protizánětlivě. Posilují činnost ledvin a zvláčněním a rozšiřováním močovodu ovlivňují u mužů příznivě průchodnost moči prostatou. Doporučují se při zánětech dásní, bronchiálním astmatu a tělesné ochablosti. Slouží také jako prostředek k vypuzování hlístů. Zevně: Mléko z listů zajišťuje bezjizevné hojení ran a zlepšuje vzhled jizev. Odvar z fíků se používá jako kloktadlo při hnisavé angíně a zduřelých mandlích. V Řecku se v 1.stol.n.l. používaly vařené rozmačkané fíky smíchané s vápnem ke změkčování a zástavě růstu nádorů. Zdroj http://eridanus.cz/ K tomu bych se zaměřila ještě na stravu, protože plíce jsou párovým orgánem tlustého střeva. Přeji malému brzké uzdravení |
Janinka a dvě princezny | 132403 |
20.3.2021 18:01:57
ať vám doktorka předepíše Bronchovaxom, to je na imunitu horních cest dýchacích,
Aerius je určitě dobrý v tom vydržet a rozhodně za to může i ta mandle. Nám takhle dcera kašlala měsíce, tchán už hrozil nádorem ve všech možných trubkách a nakonec byla mandle až v uchu a jen poznámka, že nám teda víc než moře pomáhaly hory |
anemon | 100064 |
20.3.2021 18:01:05
Vyšetřovali mu někdy reflux? Ten by mohl kašel prodlužovat.
|
Eva + Klárka2/07 | 93216 |
20.3.2021 15:32:11
Tymiánový elixír nebo Tannen sirup od Justu
|
Mana. | 4085 |
20.3.2021 15:06:45
Dceri zabiraj na pretrvavajici kasle po virozach kombinace inhalacnich kortikoiidu a antihistaminik. Ale jeji zdravotni historie je specificka, tak nevim, zda se to predepisuje bezne.
|
Renka + 3 | 26652 |
20.3.2021 13:53:30
Co zkusit dechový trenažér? Synovi kdysi plicní poradila DHD Cliniflo a k tomu pak jsme ještě kupovali jeden na principu 3 balónků (inspirační dechový trenažér) . Cenově každý z nich vychází do 200 Kč, seženeš na netu. Pomáhá to k odhlenění a vykašlání těch hlubších hlednů, ten s balónky má vliv na správné břišní dýchání, po pár pokusech se člověk o dost zlepší.
|
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
20.3.2021 13:43:55
Teď nevím, jinak k moři.
|
margotka78 alias shit-roller | 108560 |
20.3.2021 13:27:42
Mně pomáhá jedině kaloba a pak ještě himalájský čaj Tulsi.
Na chemickou léčbu naopak moje tělo nereaguje dobře, v životě nikdy mi nepomohlo ACC, Ambrobene, Mucosolvany, apod. Můj muž je opačný typ. Ten jde na všechno chemicky. |
vertigo | 92133 |
20.3.2021 13:04:10
Při přečtení toho seznamu, co už do sebe naládoval, mě napadlo - nechat to být. Moje zkušenost je taková, že děti "dokašlávaly" ještě dlouho po odeznění akutního infektu a neřešila jsem to. Dostatek tekutin, zvlhčovat vzduch, chodit na čerstvý vzduch a hlavně nestresovat No a pokud je zvětšená nosní mandle, tak ji řešit ji.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.