| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
13.11.2025 9:45:08
To tak někdy je, že kašel přetrvává i když se to nepřechodí. Mně pomáhá stoptusin tablety.
|
| neznámá | 91073 |
|
13.11.2025 9:15:09
Já mám to samé, také hnusná viroza někdy na začátku října a dokonce jsem ji i vyležela a stále kašlu.
Dle lékařky mám ještě počkat, že někdy kašel může trvat i měsíc a dýl. |
| Fern | 155759 |
|
13.11.2025 8:52:51
Mela by ji lecit jeji PL; pripadne at si zajde i na orl,plicni.
Snad se alespon trochu pouci ze sveho hloupeho chovani-prechazeni nemoci;jsou tam fakt banda nablblych tukanu,takhle zachazet ze svym zdravim,nekteri takovi mladi hrdinove na tohle dojeli definitivne...a uz je netrapi vubec nic... |
| Beruška78 | 160077 |
|
|
13.11.2025 0:36:08
Omlouvám se za chyby, už to vidím, chlamydie, a asi další, píšu bez brýlí.
|
| Beruška78 | 160077 |
|
|
13.11.2025 0:34:00
Ahoj, chtěla bych se poradit, třeba tady někdo bude vědět, má zkušenosti nebo je z oboru.
Dcera měla na začátku října virózu, kašel a rýmu( testy na covid negativní). Na rovinu, přechodila to, nechtěla nechat kolegy ve štychu, navíc tam takhle vypadaly všechny, nebylo už koho nakazit. Ale k věci. Furt kašle, celý den, v noci, jak usne, tak vůbec. Byla i u dr, ta ji poslechla, nechala udělat krevní rozbor, včetně plicních chlamidii, astma, různé brebery, krevní obraz a všechno negativní. Už je z toho kašle unavená. Lituje, že to přechodila, už to nezmění. Ale co teď dál. Prý to přejde, no nevím. Požádat o rentgen plic, nebo může kašel trvat tak dlouho? Jo, kašel je suchý, ale dneska teda měla i nějaké hleny, jestli jak pije nějaké čajíky. Třeba někdo poradí, už to nejsou malé děti, ale i tak jim chceme pomoct. Moc děkuji 🍀 |
| La Pepa | 5341 |
|
|
4.5.2024 10:00:19
Od syna to taky nikdo nechytil, ačkoliv jsme to zjistili až po léčbě a nijak se neizolivali. Je fakt, že mu bylo blbě, ležel ve svém pokoji a vylejzal minimálně....
|
| Jana a Petra | 47153 |
|
4.5.2024 8:21:38
Měla jsem černý kašel před 10 lety. Nikoho v rodině jsem nenakazila.
Asi bych akorát víc větrala. Počasí na to je. S respirátorem ti bude akorát hůř. |
| Bouřka | 7675 |
|
|
4.5.2024 8:11:13
Neumím si představit kašlat s respirátorem. Já měla nějakou kašlací hrůzu na podzim a rozjelo mi to astma. Se dusím jen tím kašlem, v respirátoru bych zkolabovala hned.
|
| La Pepa | 5341 |
|
|
4.5.2024 8:05:01
Asi bych se pokusila se izolovat, klidně vystěhovat muže na gauč, do dětského pokoje, nebo tak něco. Pokud máte garsonku, neležela bych v posteli jako obvykle, ale hlavama od sebe, ať mají ty bacily delší cestu
|
| Beat | 107867 |
|
|
4.5.2024 7:43:43
Termix, hodně sil přeju a ať ti je brzo lip!!
![]() Představa spaní v respiratoru, nebo už jen ležení v něm mi vyvolává skoro paniku. Neumím si to představit. Rozumím, že je to těžké, když není možnost spát v jiné místnosti , ale já bych v něm spát nemohla, leda nějak nadopovaná. Lituju. |
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.