Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Kudátko+3 | 26452 |
2.4.2009 10:51:45
Janule, tak to jsi me potesila. Beru magnezko 3x denne a tvrdnu stejne
|
Janule |
• |
1.4.2009 20:06:52
Aby jsi se nedivila.Tvrdnuti briska neboli Braxton Hicks contractions jsou tzv cvicne kontrakce.Vetsinou nebyvaji bolestive,spis jen neprijemne,ale jejich bolestivost neni vubec vyloucena. V prvnim tehotenstvi jsem je mela malo a byly spis neprijemne,nyni na konci druheho tehotenstvi je mivam hodne casto a nektere byvaji dost bolestive. Sverila jsem se doktorce a ta mi rekla,ze to muze byt nedostatkem plodove vody,ale dnes mi bylo potvrzeno,ze je vse v poradku,tak nevim,ale bylo mi receno,ze tyto kontrakce jsou dobre a cim vic tim lip,ze pry pak porod bude tim jednodussi.
|
Limai | 91448 |
1.4.2009 19:31:00
ono asi záleží na tom jak to kdo vnímá.Ale nemyslím si že by většina budoucích maminek považovala tvrdnutí břicha za bolestivé.Co já si pamatuji z těhotenství s dcerou,tak tvrdnutí břicha se projevovalo spíše jako tlak,jako když se hodně napne břicho zevnitř ven,po nějaké chvíli to odezní.Můžeš to vnímat jako nepříjemné,ale bolestí bych to nenazývala.Nyní začínám osmý měsíc a břicho mi ještě netvrdne,ale vyskočila bych z kůže když se mi syn nacpe nahoru pod žebra,to je fakt zážitek.Myslím že proti tomu je tvrdnutí břicha máček.
|
steellee | 80674 |
31.3.2009 20:29:37
ahojky poradíte někdo, jak hodně to bolí když začne tvrdnutí bříška před porodem?
|
evka 32 | 90855 |
31.3.2009 16:56:20
Ahojky, bohužel i já mám s tvrdnutím břicha zkušenosti. V prvním těhotenství jsem nic takového nezažila a teď jsem v 22. týdnu a tvrdnutí mám skoro neustále, ani se to nedá spočítat kolikrát je to denně, mám pocit, že je to spíš jeden slouhý celodenní stah. Začalo mi to hned na začátku těhotenství, moc jsem tomu nepřikládala důraz a chodila dál do práce, ale před 14 dny už jsem to vzdala, protože doktor mi neustále vyhrožoval, že jestli okamžitě nelehnu a nebudu mít klidový režim, že mě pošle do nemocnice. Teď bych řekla, že moje problémy se mírně zlepšily a je to hlavně tím poleháváním, taky mi možná pomohlo to silné rozpustné magnézko (je jen na recept), obyčejné v tabletkách mi nezabíralo vůbec. Držím palečky a hlavně opravdu, šetřete se! Eva
|
abi, Matýsek 4 roky |
• |
25.3.2009 14:31:50
Poprvé jsem byla těhotná před 11lety, tvrdnutí břicha jsem nepřikládala já (naivní 19ka) ani můj lékař veliký důraz, potratila jsem cca v 6 měsíci.
Před 4 lety jsem porodila zdravého chlapečka, ale od 3 měsíce jsem s tvrdnutím břicha ležela až do porodu (z toho 4 měsíce v nemocnici), nyní jsem v 7tt a mám pocit, že mi moje děloha dělá naschvály, takže jsem doma, ležím. Nemáte někdo podobnou zkušenost, co Vám pomáhalo? Já byla na kapačkách magnezia. Udělám cokoliv, jen abych nemusela znovu do nemocnice.............díky za každou Vaši radu |
Limai | 91448 |
22.3.2009 17:23:06
kdy jsem čekala dceru vůbec neznám,že by mě tlačila pod žebrama,a to byla veliká.Ale chlapeček je neuvěřitelně živej,pořád se tam mele,otáčí,kope.Ještě nedávno o sobě dával vědět zásadně večer,jeho normální hodina byla mezi osmou a devátou,a nyní prudí téměř celý den,někdy až nadskakuji jak mě nakopne.Břicho se mi nevybouluje,ale pohyby cítím vždy jen dole na levé straně břicha,takže předpokládám že tam tedy zřejmě bude mít nohy.No tak to je tedy paráda,že se natlačí takhle nahoru pod žebra,to se mám v dalších měsících skutečně na co těšit,protože už nyní bych ho nejradši porodila,když tohle udělá.Trvá to někdy i hodiny a je to šíleně nepříjemný,někdy skoro až bolestivý.Tam pod žebry asi teda bude tlačit hlavou,protože když se to stane a natlačí se nahoru,stejně někdy cítím kopání dole v břiše.
|
Hanka+L+A+V | 28463 |
22.3.2009 16:27:12
Myslím si, jako většina tady, že se to jen prcek přesunuje a protahuje. A jak má málo místa, tak se holt bříško vyboulí.
Mě to dělá taky dost často a extra příjemný to není...ale zase vím, že tam prcek je v pořádku :). |
Siddhártha | 52792 |
22.3.2009 16:23:04
Mně když tvrdne břicho, cítím to jenom dole, jak pocitově, tak pohmatem.
|
Staronová.luc | 34895 |
22.3.2009 14:21:55
myslím, že to není tvrdnutí, ale že se tě tam navaluje mimčo, už má málo místečka. A bude hůř
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.