Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Tatramelka+3 | 66284 |
16.10.2012 8:20:50
Ahoj,
jsem 32tt a poslední dva dni mi hodně tvrdne břicho. Na kontrolu jdu až za týden. Jen jsem se chtěla zeptat, do kdy je ta optimální hranice? ...kdysi jsem to tu četla. U druhého těhotenství jsem brala magnézko až do porodu a tak trochu podezřívám tenhle minerál, že mi znesnadnil porod, tak bych to zase nerada přehnala. Díky. |
Žžena | 83005 |
2.6.2012 13:46:55
Tvrdlo mi, ale necítila jsem to. Poznala jsem to podle změny tvaru břicha (bylo takové "kompaktnější a kulatější"). A nevěnovala jsem tomu pozornost, však je to normální. Děloha nacvičuje.
|
RoBa | 128952 |
2.6.2012 12:25:15
Ahoj, mne zacalo tvrdnuti od namahy v 25tt - stehovali jsme se... Ackoliv jsem sama nic tezkeho nenosila, stacilo to, ze jsem jezdila se stehovaky, porad chodila, poponasela... a nasledovaly tri tydny tvrdnuti, hodnekrat za den. Moje PA rekla, ze jeden den odpocinku nestaci, a je pravda, ze se to spravilo az po trech tydnech klidoveho rezimu (ne v posteli, ale proste jsem prestala cele dny travit v praci nebo ve meste)... Magnezium mi dala moje lekarka taky, ale brala jsem ho tak 1x denne obden, vetsinou vecer, kdyz mne bricho tvrdlo nejvic (takze na mne melo spis placebo funkci). Ted jsem ve 37 tt :) Drzim palce aby to preslo, ale z me zkusenosti to trva trochu dele nez se telo vzpamatuje z namahy...
|
Roya | 111257 |
2.6.2012 7:36:07
Dvě děti a taky nic. Stahy až při porodu. Ale je pravda, že obě děti se narodily trochu dřív, než měly, tak je to možná tím.
|
boží žena | 67104 |
1.6.2012 22:55:53
taky neznám a nezaráží mě to
|
arsiela, | 59672 |
1.6.2012 22:19:22
U prvního sem taky nevěděla co to je.u druhého bohužel ano,sakra nepřijemný.Fakt mi břicho ztvrdlo jak šutr a nemohla sem se ani nadechnout.
|
Merylin5 | 68735 |
1.6.2012 22:07:09
Taky neznám poslíčky, u dr. to na porod vůbec nevypadalo, o 4 dny později mi praskla voda a už to jelo-ale do tý doby ani jeden příznak blížícího se porodu.
|
rachomejtle |
• |
1.6.2012 21:55:43
TAky nevím, co to je, porodní kontrakce, těch si teda fakt všimnu, ale tvrdnutí břicha mi vždycky doktorka nebo sestra oznamovaly,že jako právě teď a já nic.
Narozdíl od bolestí vazů, to teda byla fakt vychutnávačka, no a v rámci toho mi asi teda to břicho tvrdlo, ale já cítila ty vazy, buď nalevo nebo napravo, nebo na obou stranách, před porodem to už bylo dost hustý. |
Elíláma | 101194 |
1.6.2012 21:48:22
jo, taky, nevím, co je tvrdnutí za obě těhotenství, dokonce při porodu si neuvědomuju žádné kontrakce jako břišní křeče.
|
Katy77 | 104008 |
1.6.2012 21:47:33
tak já na tom byla podobně, na zátěžáku mi prdli oxytocin a monitor na břiše a sestra se mě musela ptát, jeslti něco cítím, když si tak pohodlně ležím a nic neříkám a křivka lítala jak splašená. 10 dní jsem přenášela a malý se narodil po prdnutí vody za 3 hodiny a kdybych neměla křížáky a nešla jim do mdlob díky nízkému tlaku, tak bych si ten porod jako fakt užila. Pořád jsem čekala, že to začne fakt bolet a ono fakt nic-hold po třech ledvinových kolikách už jsem trénovaná. Zavinování dělohy jsem cítila asi dva dny vždycky při kojení-teda snahy o kojení.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.