Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
adelaide k. | 20327 |
12.2.2014 9:47:00
Mandelinko, já nemám důvod ti nevěřit, když napíšeš, že jsi nikdy neměla takový ten den/týden/období, kdy chce dítko být pořád s tebou, neboi řve jako kdyby mu upadávala hlava.
JAsně že u 8m dítka to nastává zřídka (ale ona stačí blbá viroza, nebo rostoucí zub a je veselo), ale pokud vím, psala jsi že jsi nenosila NIKDY. Mě prostě jenom zajímá ten praktický průběh. Znám jenom dvě naprosti "dokonalé" děti, ale i ony mají na kontě nějaký ten prořvaný (a pronošený) den/noc, takže si to prostě neumím moc představit |
KoproFka | 76193 |
12.2.2014 0:12:54
jakože testoval, co všechno vydržíte a jak moc jste nerozbitný
A zjistil že dobrý, že vydržíte fak hooodně Není nad to otestovat rodiče pořádně ještě v záruční době, že |
KoproFka | 76193 |
12.2.2014 0:09:59
ježiš to je miloušek!
Asi bych ho udusila samým mazlením tedy až potom, co bych se dostala ze záchvatu smíchu |
Monty | 129940 |
11.2.2014 23:21:10
Koprofko,
ale on prave mel zajem - byli jsme s jeho otcem idealni pokusny objekty. Zrovna nedavno jsem vzpominala na jednu peknou historku, to byl teda uz starsi, asi 2 roky. Mel takovou hru na PC, kde vzdycky pred nastartovanim vybrane hry rekl hlas: Vitej ve hre obrazky! Vitej ve hre koralky! apod. No a syn vzal jednou, kdyz jeho otec spal z postele polstar, primackl mu ho na oblicej a pravil: VITEJ VE HRE DUSENI! |
KoproFka | 76193 |
11.2.2014 23:15:30
Tyvado!
Zas sis ale na té mateřské odpočinula ne??? Když o tebe neměl zájem To junior byl takovej kříženec - kousal jak piraňa, mazlit se nechtěl, ale zase současně nechtěl bejt furt sám na zemi - prostě klasickej chlap, co neví, co vlastně chce... Mazlení jsem ho natvrdo učila - prostě musel - páč já mám taky svý potřeby, že jo... |
KoproFka | 76193 |
11.2.2014 23:08:05
mandeliko, ono je to dítě od dítěte - mrňata se prostě musej hlídat.
My byli s mrňavkou na návštěvě u jedné kámošky, která má 1,5 a 2,5 roku staré holčičky - kdybych je nehlídala, přišla by mrňavka o oči, jako fakt... Druhá kamarádka má zas holčičku 3letou a ta si s mrňavkou hrála moc pěkně do chvíle, kdy ji chtěla z podlahy zvedat za hlavu No a největší hlína byl můj synovec - tehdy 3 roky, který šel na svoji sestru, když byla ještě miminko, s takovou tou obrovskou vidlicí z kuchyňskýho nářadí - měl jí schovanou za zády, nenápadně se přibližoval, když se malá kojila... prostě jsou to děti... úplně chápu, když chce mít máma maloše pod kontrolou,když něco dělá - nejlépe na svým těle... Já když jsem potřebovala nutně něco v kuchyni a mrňavka byla "mladá a neklidná", tak jsem ji taky šoupla do šátku. A teď ji kolikrát mám v náručí a mícháme něco atp. - jsem přebornice na práci jednou rukou - levou - jsem pravák! |
Monty | 129940 |
11.2.2014 23:07:18
Tak to mam asi strasne divny dite. Jako mimino a batole se netulil, nemazlil, to nas jen kousal a mlatil a mel z toho hroznou legraci. Nosit ani chovat nechtel vubec a v pul roce chodil kolem nabytku.
Jako jedenactiletej se mazli daleko vic nez kdyz byl jedenactimesicni, to se nemazlil vubec. To vzal doma prkno, kterym jsme meli zajisteny zasuvky, aby je neotviral, a flaknul nas s nim po hlave. |
KoproFka | 76193 |
11.2.2014 23:00:53
Tyjo Monty, to jsou ale strašně malý děti!! do roka to jsou přece ještě miminka!
Taky nosim mrňavku, když se mě dožaduje a tedy vůbec mi to nepřijde jako nenormální, naopak! Junior mě vycvičil. Spíš by mi přišlo divný, kdyby takhle malý dítě za celej den neprojevilo zájem se uvelebit mamince v náručí |
.ganesha. | 83982 |
11.2.2014 20:04:19
Tak to jsi v mé realitě naprosto v normě :))
|
.ganesha. | 83982 |
11.2.2014 19:56:59
A mimochodem - starší jsem kojila 26 měsíců a spíš se na mě okolí koukalo jako na cvoka.
Délekojící (než dejme tomu rok) znám jen odtud. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.