| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Šátky, klokanky a ostatní nosítka

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 11998  [Dalších 11668 >>]
Tjorven 55697
3.10.2013 9:38:37
Asi to stačí, stejně to jinak vyřešit nejde, ne:) A hlavně bych důkladně svlékla sebe, abys ji v té šatně co nejmíň "ohřávala". Čekám třetí dítko v zimě, které se mnou bude muset krom vyzvádávání prostředního v přetopené školkové šatně absolvovat i následnou cestu autem pro nejstarší a její vyzvedávání v přetopené družinové šatně (cestou asi 30 schodů), tak jsem zvědavá, jak to vyřešíme:)
růžové autíčko 133740
3.10.2013 9:31:09
to mi dělá starosti taky, z kočáru jí svlékám a já sama si taky sundavám bundu. Na to jsem doufala bude stačit stáhnout jí kapucu, návleky a sundat kapsu.
Tjorven 55697
3.10.2013 9:27:16
Nohy a hlava jsou základ - pokud nejsou studené, je to dostatečné. Zbytek těla bych nechala tak, jak oblékáš, pokud není při vyndání z nosítka zpocená - v opačném případě bych klidně ubrala - tělo jí zahřeješ dostatečně ty při 20min. chůzi:) Hlavně, aby měla v teple nohy, uši a krk... Venku mi ta termoregulace přijde o hodně snažší v nosítku než v kočáře, já jsem měla vždycky hlavně obavy, aby se mimino nezpotilo během pobytu uvnitř (obchod, děsně přetopená školková šatna) a pak neofouklo venku - s tím mám problém i já sama (asi jsem jediný exot, který si na 10min. pobyt ve školkové šatně svléká to trika - ale fakt nechápu, jak to tam ti ostatní rodiče mohou přežít v bundách a čepicích...)
růžové autíčko 133740
3.10.2013 8:30:19
na nohou bude mít tři teplé vrstvy + kapsa
Epepe 89236
3.10.2013 8:11:17
Myslím, že tak je to ideální. Pokud mu není zima na nohy.
růžové autíčko 133740
3.10.2013 6:47:59
Vůbec netuším jak obléct aby se nepřehřívala nebo nebyla zima. Teploty jsou po ránu už nízké. Stačí body s dlouhým rukávem, mikina, teplé punčochy, dvoje ponožky a návleky? Má přes sebe kapsu deluxe od mam. Jde mi jen o 20 min. do školky a zpátky.
Dani
  • 
1.10.2013 12:31:10
ahoj holky, ~x~
kdybyste některá měla zájem o HACKU, můžu nabídnout jednu krásnou ZELENOU z nové kolekce. Je používaná jen pár měsíců. Neodolala jsem a koupila na naše třeťátko :) Pořizovala jsem ji až v jeho 4 měsíci a byl v ní ani ne do roka, takže je opravdu bez chybičky. Těžko se s ní budu loučit, ale chci ji nabídnout dál, dokud je takto pěkná. Posílám své webovky s kontaktem http://zelenaporadna.webnode.cz/. ~;(( RÁDA POŠLU FOTKY MAILEM. Krásné babí léto všem!!!
Nikatin
  • 
14.9.2013 13:41:06
Nosila jsem obě děti, první ve vaku a v šátku, druhé pak ještě v Manduce. Vázat jsem se nučila podle netu, problém s tím nebyl, díky šátku jsme mohli fakt kamkoliv. Jinak Manduka je nejjednodušší na manipulaci a nosil díky ní i manžel~R^
adelaide k. 20327
13.9.2013 21:41:46
Kosatka, tak to máš blbě uvázáno. Nemáš v okolí někoho zkušeného kdo by na to kouknul?
Miko1 + 2 43965
13.9.2013 20:44:56
tymothy, tý jo, děkuju za nabídku. Zkusím podle obrázků a videa a kdyby to nešlo, mohla bych se na tebe obrátit? Můžeš kdyžtak napsat na mail, mám ho pod nickem. Děkuju
[<<Předchozích 320] Názory 321330 z 11998  [Dalších 11668 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.