Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Moncaka | 56657 |
13.5.2013 23:28:40
U nás tatínek nosí batoh s foťákama a objektivama + mu tam ještě nacpene několik litrů vody a to bych teda já nosit nechtěla - to je nosítko s dítětem pohodlnější.
|
Judy+2 | 95918 |
13.5.2013 23:19:48
Fakt je ten, že v krosničce nosil táta
|
Moncaka | 56657 |
13.5.2013 23:13:48
Krosničku bohužel nezvládám, jde mi o každý kg a v krosničce je i blbé těžiště a já pak vydržím nosit sotva pár km. Ani posez dceři nevyhovuje. Kdežto s manducou jsem dala i 35 km po Krkonoších.
|
Moncaka | 56657 |
13.5.2013 23:09:57
Naše by za celý den tolik taky ušla, ale my tuto vzdálenost potřebujeme dát za 2-3 hodiny. Prostě celá skupina odmítá chodit jejím tempem, takže to střídáme, kus jde sama, kus se nese. Občas chodíme terén, co pro ní není úplně vhodný, je pohodlnější ji mít na zádech.
|
Judy+2 | 95918 |
13.5.2013 23:01:58
U nás vedla krosnička Koala Salewa - přibližně od 10 měsíců do skoro 4 let
|
La Pepa | 5341 |
13.5.2013 22:55:48
kluk ve stejném věku,jako je tvoje dcera, ušel asi 10 km, měla jsem ještě v pohotovosti šátek, takže v nouzi jsem si ho vyvázala na záda (docela provizorium).
Nouze nastávala z důvodu toho, že usnul, nikoliv že by nemohl jít dál. |
Moncaka | 56657 |
13.5.2013 22:32:10
Máme manducu a nejspíš jí letos ještě na dceru (v létě jí bude 2 a 3/4 roku) využijeme. Používáme jí na výlety místo krosničky, která nám nevyhovuje. Ani šátek není můj oblíbenec. Bohužel už teď na jaře je manduca dceři malá, měří skoro 1 m (dcera), váhově je ještě v dostatečném limitu. Bohužel má manducu jen do půl stehen a když usne, tak už ani nejde zafixovat hlavička.
Přemýšlím jestli má smysl pořizovat další větší nosítko a zda ho užijeme ještě příští rok. Nejspíš ano, na výlety chodíme často a nachodíme i celkem dost kilometrů a to asi ani za rok dcera sama ušlápnout nedokáže. Příští rok bude manduca obsazena dalším členem rodiny. Prosím, existuje nějaké nosítko pro větší děti? Jaké? Máte s ním zkušenosti? Pro jak moc velké dítě je? Děkuji. |
Kikiry | 136956 |
12.5.2013 13:25:13
Díky všem za odpovědi.
Nosítko jsem dostala, šátek mám vlastní, jen jsem se ještě nenaučila vázat. Mám 7týdenní mimčo - můžu ho v šátku nosit v "kříži s vnější kapsou"? |
Arien+2 |
• |
10.5.2013 19:29:13
Ano vím, no právě, někdy fakt děs běs :))
Proto píšu že je taky podstatné správné použití. A samo že platí i o šátku. Ono vlastně i kolikrát stačí myslet hlavou, aby člověk viděl co je na tom špatně ... Já se jen zastávala Babybjornu, že bych ho tedy neházela do těch špatných. Nemůže za to že ho někdo blbě použije. Já ho totiž nakonec ze všeho co jsem měla používala nejvíc. Rychlé, praktické, skladné, variabilní. A mimino jsem v tom nosila podobně k sobě schoulené jak v šátku, poloha bylo podle mně ze zdrav.hlediska v pořádku. Vzpomínám že kdysi přišla kamarádka s nějakou hrůzou, myslím od Chicco to bylo, mimino se ji na toom jaksi divně houpalo vepředu, zkusila jsem si to na chvíli a mnohem lehčí dítě než jsem běžně tahala já, bych v tom nechtěla nosit ani 10 minut, nehledě teda na absolutní nevhodnost té polohy pro to dítko. |
Arien+2 |
• |
10.5.2013 17:20:18
Obecně souhlasí, ono jsou totiž "nosítka" a "nosítka". To vybrané zakladatelkou je fakt z kategorie "rozhodně nebrat".
Ale zastala bych se Babybjornu. Malé miminko se tam nosí čelem k sobě, schoulené u mámy. To aby tam právě "dobře" sedělo a neviselo a nezatěžovalo kyčle je otázkou správného nastavení nosítka. Čelem ven se nosí větší mimčo a je "naplesknuté" na mámě obepnuté látkou. Výhoda je že lze od určítého věku užívat obě polohy, což se líbio mým dětem. Nosítko je dobře vymyšlené, záda z něj nebolí. Měla jsem možnost vyzkoušet více různých nositek a Babybjorn považuju za jedno z hodně dobrých. Samozřejmě tím nezpochybňuji skvělé vlastnosti Manducy nebo Erga :)) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.