| 77kraska | 132593 |
|
25.3.2022 14:23:29
Konzervo, ja verim na cesnek obecne....myslim, ze bradavice opravdu neprezily najezd cesneku...ale nas pan doktor (v rodine) nemohl priznat ucinnost hloupemu babskemu receptu
|
| Konzerva | 153011 |
|
|
25.3.2022 13:34:18
A ještě mě napadla jedna otázka a sice jak vás bradavice bolely?
Já to měla tak, že ta první a největší, když jsem na ní šáhla nebo jí zatlačila, tak ta bolest byla větší než u ostatních, ale ne ostrá a někdy až i trochu příjemná. Ostatní bradavice, které byly menší, tak ty při stlačení bolely tak ostře, píchavě. |
| Konzerva | 153011 |
|
|
25.3.2022 13:31:54
Perko,
aby bylo jasno, já jsem rozhodně nemyslela, že byste neměli brát léky. Jen kdybyste prostě chtěli zkusit ještě něco navíc. Jestli je to tak, že postupně mizí ty bradavice v pořadí, jak vznikaly - což bylo třeba u mě, když začaly po 10 letech mizet samy od sebe, tak té největší a patrně nejbolestivější to bude trval nejdéle. Tak kdybyste to chtěli zkusit urychlit třeba tím česnekem nebo cibulí, ideálně v octě. A je zajímavé, že vám doktorka česnek nezavrhla, moje zkušenost je, že doktoři tohle neradi slyší a bývají dost proti tomu. |
| perko | 104605 |
|
25.3.2022 13:18:36
Nám lékařka řekla, že v nejhorším případě může poslat na chirurgii, na vyříznutí, ale že to neradi dělají. Že to případně můžou roznést ještě víc a jsme tam, kde jsme byli. Babské rady taky nezavrhuje, mluvila o česneku. U nás to vypadá teď dobře, léky zabírají. Před námi byl puberťák a ten jich měl asi 60 na chodidle, 2 roky chodil na kožní.
|
| Konzerva | 153011 |
|
|
25.3.2022 13:10:06
77 krasko,
osobně si myslím, že to byl spíš ten česnek. Myslím, že ten duofilm je lehká žíravina, ale na tu vaší nezabral, takže potřebovala větší žíravinu. |
| Konzerva | 153011 |
|
|
25.3.2022 13:09:00
Já si myslím, že to chirurgický odstranění nemusí fungovat proto, že ta bradavice už mohla mezitím vyslat posly jinam, což není vidět. Takže se sice jedna odstrani, ale mezitím už jinde klíčí jiná. Jako podhoubí.
A ta mořská voda - já myslím, že jak to dcera furt máčela v tý slaný vodě, tak ta sůl to prostě vyžrala. A taky je možná, že jak jí něco žahlo, tak se víc vybudil imunitní systém a zlikvidoval jí i ten bradavicovej virus. A nebo naopak - jí zlikvidoval ten jed. |
| Konzerva | 153011 |
|
|
25.3.2022 13:03:30
Perko,
já bych se po mých zkušenostech zaměřila na fyzickou likvidaci jen té jedné - původní a patrně největší. Když se ta odstraní, většinou zmizí i ostatní. Máme jaro, zkuste potírat vlaštovičníkem. Ale je potřeba fakt furt dokola, několikrát denně a ještě na noc. Trvá to týdny. |
| Kaliope X | 157897 |
|
25.3.2022 12:34:35
Já jsem jako dítko a puberťák měla bradavice každou chvíli, na rukou i nohou. Nejdřív vlaštovičník, později už jen cibule v octu, nikdy mě to nebolelo, bradavice nejpozději po pár dnech vypadly a byl na čas klid.
Když jsem na gymplu jednou porovnávala své ruce se spolužačkou, množství bradavic asi stejně, já jen cibule, ona opakovaně vypalování. Ji to šíleně bolelo, mě nic a neměla jsem žádné jizvičky. Dítko mělo bradavice na prvním stupni snad jednou či dvakrát, cibule vyřešila bez bolesti a problémů. Bradavice mi jako přenosné nepřijdou, hádala bych spíš na nějakou reakci organizmu, já měla vždycky hodně citlivou pokožku, a to i v případě "antialergických" přípravků. |
| 77kraska | 132593 |
|
25.3.2022 12:28:32
nevim sice, jak funguji, ale prosty platek cesneku nalepeny naplasti nekolikrat pres noc je spolehlive znicil
a to jsme je predtim denne lakovali prostredkem z lekarny, coz neucinkovalo ovsem lekar v nasi rodine tvrdi, ze zmizely diky laku z lekarny, cesnek vliv pry nemel |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
25.3.2022 12:24:36
No jsou záhadný. Já si asi v pátý třídě jednu na malíčku u ruky ustříhla nůžkama, bylo z toho teda šíleně krve. Tý další jsem tím jenom vyhrožovala a zmizela sama.
Manželovi pomohl česnek namočený v octu. |
Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.