Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Federika | 14090 |
2.5.2020 10:50:54
Děkuju
Beruška má nohy ve škopku s horkou vodou, čeká na masáž a na dopolední trénink. Ona to dá. Už tomu taky začala věřit. Víra v něco je mocná-třebaže ne všemocná. A může pomáhat všem. |
A. Andrs | 157190 |
2.5.2020 10:50:14
po prichodu do zahranici me nejvic prekvapilo mnozstvi handikapovanych lidi okolo me, na to jsem nebyla z CR zvykla, ted uz to nevnimam,
|
Federika | 14090 |
2.5.2020 10:49:06
Martino,
nejsem si jistá, ale... Já vlastně děti nechtěla. Dařilo se mi hodně dobře, vydělávala jsem hodně peněz,cestovala jsem si, můj život se mi moc líbil. Pak jsem neplánovaně otěhotněla a když jsem s tím teda smířila, narodil se mi syn. Krásnej) Ale neležel a nepohyboval se tak jako jiná miminka. Ležel jako kus hadru. Po spoustě vyšetření mi oznámili, že na definitivní diagnozu musíme čekat,ale že mají podezření na spinální svalovou atrofii. Konec. Nakonec jsme se zapojením kliniky v Mnichově a spousty cvičení všechno zvládli, ta nemoc se nepotvrdila. Ale-v momentě, kdy jsem po sdělené možné diagnozy překonala šok, cítila jsem v sobě strašnou sílu, zakovou, o které bych nikdy neřekla,že ji já můžu mít. Dívala jsem se na to krásný miminko, ležící jako hadr a věděla jsem,že ho ochráním,že ho nedám, že pro něj udělám všechno, i kdybych na to měla bejt sama. Tak je možný, že se nedá říct předem, že máš jen na to,abys vychovávala zdravé dítě. To nemůžeš vědět dopředu. |
Len | 108740 |
2.5.2020 10:46:11
Tak moje svagrova mnoho let bydlela v chranenem byte, aktivity mela ty, ktere si vybrala, nenudila se nikde, ctyrikrat za rok si vyjela na dovolenou, mela ruzne divadelni krouzky atd. Nicmene po smrti otce se po par letech dostala na antidepresiva, z cehoz vznikla epilepsie a v osmatriceti se rozjel alzheimer. Pred nedavnem se prestehovala do chraneneho bydleni s vetsi pomoci, kvuli korone je ted doma u tchyne, bohuzel to vypada, ze tchyne mela mensi mrtvici, je v nemocnici, kde je corona vsude, takze kdo vi, co bude. Chranene bydleni ma, prijem ma, na obcasnou asistenci ma 4 sourozence, snad bude tchyne ok.
|
Ruth | 147384 |
2.5.2020 10:44:04
Tak Federiko,
jen pro Tebe, ostatní by záviděli nebo zpochybňovali, v pade to bylo nejlepší. Ano, i TO. A berušce co nejvíc zdraví, je krásná. Miluji gymnastiku. |
angrešt | 114837 |
2.5.2020 10:40:23
Evelyn, tohle je hrozně generalizující, spousta lidí s různými typy postižení, i velmi vážnými, se osamostatní.
Problematičtější je to u postižení mentálního, samozřejmě. |
Monty | 129940 |
2.5.2020 10:40:14
Okolíku,
proč silácké řeči? Samozřejmě, že lidé mohou onemocnět a s vyšším věkem narůstá pravděpodobnost. "Počítat s tím, že budu určitě v 70 čipera" je úplně stejně mimo jako "počítat s tím, že budu určitě v 70 lazar", ale rozhodně je to mnohem zdravější přístup a bude mít i větší oporu ve statistice. Také znám v blízkém okolí případy, kdy ještě před 70 lidé vážně onemocněli a v krátkém čase zemřeli (rakovina slinivky, nádor na mozku), ale je jich pořád mnohem méně než těch, co jsou v 70 v pohodě. Tady je zase, stejně jako v diskuzích o koronaviru, jasně vidět rozdíl mezi optimisty, realisty a pesimisty. Nejspíš za to nastavení lidé tak úplně nemůžou, ale ten pesimistický negativismus a předjímání katastrofických scénářů mi přijde jako docela smutný nastavení. |
angrešt | 114837 |
2.5.2020 10:38:42
Grainne, na téma "teologie úspěchu" jsem nedávno viděla moc pěknou přednášku na TEDu, bohužel si nevzpomenu kde :(
|
petluše | 39676 |
2.5.2020 10:38:32
Moje sestřenici sev 37 letech ve spánku zastavilo srdce. Ráno ji našli mrtvou. Děti si pořídila v 26 a 29 letech. Pravda, kdyby začala v 18 mohly už být dospělé. Nikdo neví jak dlouhou má nit.
|
Federika | 14090 |
2.5.2020 10:38:18
Ruth,
neboj, nás krásných, zdravých,aktivních padesátnic, se sny a nejméně další polovinou aktivního skvělýho života je hooodně |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.